Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NOGOMETAŠ

Boban otkrio tajni razgovor koji nitko nije znao: Nazvao me na Badnjak, zauvijek ću mu biti zahvalan

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
10.10.2021.
u 20:26

Boban je u velikom razgovoru za Sport Week priznao kako je velik udio u tome imao i povratak Zlatana Ibrahimovića, a poseban je način na koji je Ibra opet došao među Rossonere

Legendarni kapetan Hrvatske, Zvonimir Boban, priznat je u cijelom svijetu i njegove zasluge u mnogim segmentima vidi svatko tko prati nogomet. Tako je pomogao i svome voljenom AC Milanu da se izvuće iz 'zimskog sna' i preporodi se te opet zaigra Ligu prvaka. 

No, Boban je u velikom razgovoru za Sport Week priznao kako je velik udio u tome imao i povratak Zlatana Ibrahimovića, a poseban je način na koji je Ibra opet došao među Rossonere.

Zlatan Ibrahimovic arrives on a private flight to Linate airport (Massimo Alberico/Fotogramma, - 2020-01-02) p.s. la foto e' utilizzabile nel rispetto del contesto in cui e' stata scattata, e senza intento diffamatorio del decoro delle persone rappresentate
Foto: Massimo Alberico

- Bio je Badnjak 2019. godine. Zazvonio mi je telefon, pisalo je Ibrahimović. Javio sam se, a on mi je rekao: Čestitam, upravo si potpisao Zlatana  - rekao je Zvone i dodao:

- On je unikatan. Snažan, dobar, ima osobnost toliko snažnu za cijelu jednu momčad. Pomalo je apsurdno da je u tom trenutku, za klub koji je osvojio sve što se može osvojiti, povratak 38-godišnjaka bio toliko ključan. Da smo doveli Haalanda ili Mbappéa ništa se ne bi promijenilo. Niti jedan igrač na svijetu nije toliko mogao utjecati na mentalitet momčadi kao Ibrahimović. Zauvijek ću mu biti zahvalan na tome pozivu i toj odluci.

>> Boban skače na policajca:

Komentara 12

DO
domolub
21:46 10.10.2021.

BRAVO BOBANE RUSENJEM MILICAJCA.SMO USPIJELI IZAĆI IZ RALJA YUGOSRBIJI.ŻIV BIJO LEGENDO NOGOMETA

PP
plavac plavi
00:06 11.10.2021.

Krelci, pa ovo sam čitao pred 5 dana!!

ZA
zagabria111
23:05 10.10.2021.

I Boban i Ibra velikani sporta i ljudine. Nije ih novac pokvario kao naše 'domoljube' tajkune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije