Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Boban odustao od Hrvata jer mu je preskup, zamjenu mu našao u Srbinu

Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.07.2019.
u 07:45

Srpski reprezentativac već ima iskustvo u talijanskoj Serie A jer je igrao za Fiorentinu, a njegova cijena nije veća od 10 milijuna eura

Zvonimir Boban i Paolo Maldini odmah po preuzimanju funkcija u Milanu bacili su se na posao u želji da klub vrate na stare staze slave. No svaki je početak prilično težak pa su tako i oni suočeni s problemima i teško će dovesti velika pojačanja jer i ne raspolažu velikim sredstvima.

Tako su odustali i od angažmana hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena jer je preskup, pišu talijanski mediji. Liverpool za hrvatskog stopera navodno traži 25 milijuna eura, što je Milanu u ovom trenutku previše, pa su se okrenuli stoperu Schalkea Matiji Nastasiću (26).

Srpski reprezentativac već ima iskustvo u talijanskoj Serie A jer je igrao za Fiorentinu, a njegova cijena nije veća od 10 milijuna eura.

Kako pišu Talijani, Milan će ovih dana krenuti u akciju njegova dovođenja.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

Komentara 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:12 05.07.2019.

E moj Zvone, i 5. mjesto će ti biti teško dohvatljivo !

TA
Tag
18:13 05.07.2019.

Pa kad im vrijedi tolike novce, sto ga ne zadrze u Liverpoolu, sto ne igra..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije