Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS SLAVI ROĐENDAN

Boban otvoreno rekao što misli o povratku bivšeg gazde u nogomet!

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/4
08.10.2018.
u 17:00

Rossoneri su trenutno daleko od rezultata koje su ostvarivali kada je legendarni kapetan vatrenih tamo igrao, no Zvone je uvjeren da će klub opet ostvarivati sjajne rezultate.

Zvonimir Boban danas slavi 50. rođendan, a prigodnu čestitku tim povodom poslao mu klub u kojem je ostavio najveći trag - Milan.

Rossoneri su trenutno daleko od rezultata koje su ostvarivali kada je legendarni kapetan vatrenih tamo igrao, no Zvone je uvjeren da će klub opet ostvarivati sjajne rezultate.

- Nadam se da mogu krenuti u novi ciklus i da ćemo za tri, četiri godine, vidjeti ponovno Milan u svoj njegovoj veličini, no potrebno je puno rada - rekao je za Radio Anch’io Sport Boban pa dodao:

- Leonardo i Maldini su krenuli dobro, znaju nogometu, potpuno su posvećeni poslu i zato samo uvjeren da će rezultat doći.

Osvrnuo se Boban i na bivšeg gazdu Milana Silvija Berlusconija koji je novi šef talijanskog trećeligaša Monze.

- To je zabavan i romantičan dogovor. On jednostavno ne može bez sporta.

>> Pogledajte i što je Dalić rekao uoči novih izazova u Ligi nacija

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
17:22 08.10.2018.

i ovo je članak za novine?

DU
Deleted user
17:26 08.10.2018.

Boban,dobar ti je bio HDZ kad si bezcijenje kupovao firma,a kad si ih upropastio okrečeš kaput i daješ podršku za drugi mandat SDPju.

FN
Fr@njo
17:50 08.10.2018.

Da li je vratio dugove u Hrvatskoj.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije