Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTATOR UTAKMICE

Blažička zasmetalo što neki sada govore o Bandiću, evo što im je poručio u prijenosu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
28.02.2021.
u 19:51

- Politički bleferi koji u životu nisu dobili nijedne izbore, bolje im je da šute - rekao je, između ostalog, Blažičko

Nedjeljna utakmica između Dinama i Slaven Belupa počela je minutom šutnje u spomen na preminuloga gradončenika Zagreba Milana Bandića, ujedno i počasnog predsjednika maksimirskog kluba.

Gledatelje je kroz prijenos vodio Ivica Blažičko, komentator Arene, koji je prozborio koju riječ o Bandiću, odnosno o člancima i izjavama koje je tijekom dana ugledao u medijima:

- Osobno Bandića pamtim kao susjeda s Peščenice, vladao je Zagrebom 20 godina. Počasni je predsjednik Dinama, a u medijskome prostoru se sada kotrljaju svakakve priče o njegovoj veličini i važnosti. Politički bleferi koji u životu nisu dobili nijedne izbore, bolje im je da šute. Pametniji su kad šute nego kad govore - rekao je Blažičko prije nego što se zakotrljala lopta.

 

Komentara 41

GE
genex
22:03 28.02.2021.

blažičko je potpuno u pravu i javno je to izrekao a ne kao ova internetska kanalizacija koja se skriva u bespućima interneta pljuje.to je dno dna, ljudski šljam koji do podne mrzi sebe a poslije podne cijeli svijet.

SN
SnSilvija
04:45 01.03.2021.

..o mrtvima samo najbolje-umro je najmoćniji čovjek u Hrvatskoj,,šest mandata na čelu glavnog grada govori za sebe

Avatar SMECHAR
SMECHAR
06:29 01.03.2021.

Tko plaća tog sportskog komentatora? Što je negov posao? Jel on politički komentator? Ako je plaćen za sportske prijenose neka onda radi posao za koji je plaćen a svoje osobno mišljenje zadrži za sebe. Da je sportska redakcija normalna drugi dan bi dobio nogom u tur i tražio si drugi posao pretili gospodin koji se nikada nikakavim sportom nije bavio u životu. To što je kao i Sandra uz njega govori da im je pogodovao. Za početak dotična je u stanu koji nije kupila, zaradila je dovoljno u životu od nagrada pa neka stan vrati gradu na raspolaganje. Isto bi mogli napraviti i ostali koje je kupio stanovima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije