Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Duvnjaka i Broza
Povratak na članak

Lacković potpisao za veliki Kiel: Ponosan sam, nisam to očekivao!

- Nisam mislio da ću se vratiti u Bundesligu, a sada ću igrati za jedan od najboljih klubova svijeta.

Komentari 7

ZL
zlatnirat
15:53 05.02.2016.

Cestitka Blazenko opet se vidimo u DHB ligi karte su osigurane.

VL
BB
bozidar_bralo
19:27 05.02.2016.

Bravooo Lac!!!

VL
MA
Manolo46
22:00 05.02.2016.

Moram priznati da mi se sviđa ova politika HRS-a, da se naše zaslužne reprezentativce nakon nekog vremena više ne zove nego da im se omogući da na kraju karijere zarade nešto i za sebe. Mi sad imamo na njegovoj poziciji Sliškovića koji je odličan, i imamo mladog Mamića koji će biti vrhunski lijevi vanjski. Isto tako na pivotu imamo Marića, imamo Kozinu a dobar je i Brozović, pa zašto bi onda gurali Vorija kad je taj dušu i srce ostavio na parketu za reprezentaciju i red je osigurati čovjeku da napravi još koji ugovor i da zaradi za sebe nešto novaca. Uostalom, zar se nije vidjelo na zadnjem prvenstvu da je mladost, prije svega njemačka ali i norveška i hrvatska, satrala iskustvo francusko, poljsko, dansko? Obožavam hrvatsku reprezentaciju i zbog toga, jer oni sve kuže, tu se nitko ni na koga ne ljuti, nema loših i zlih vibracija, nema jeftine demagogije, ne dopuštaju da im se diletanti koji nemaju veze s rukometom mješaju u politiku vođenja saveza i reprezentacije, uvijek su puni optimizma, i mi bi svi kao društvo trebali učiti upravo od njih!

VL
DH
dalibor.hren
17:53 06.02.2016.

Bravo Blaž! Evo, za najbolji svjetski klub možeš, a za Babiće ne...

VL
NO
nog0metas
17:25 05.02.2016.

ma bravo Lac. Uzmi pare švabama još dok možeš

VL
LJ
ljimonad
16:28 05.02.2016.

ma ovi su nijemci posve ludi, pa kud lackoviča, pa on ne valja za gobca i njegovu repku, a kamoli za kiel. ma dajte molim vas......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.