Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZAO PUT U SARAJEVO

Blatterovo pismo Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Rumunjskoj: Suosjećam sa svima!

Sepp Blatter
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.05.2014.
u 18:25

– U ovim teškim trenucima mislimo na bosanski, hrvatski, rumunjski i srpski narod. Budite uvjereni da smo spremni pružiti svaku moguću pomoć – poručio je Blatter.

Predsjednik Fife, Sepp Blatter, izrazio je suosjećanje sa stradalima u poplavama u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumunjskoj, a tom prilikom poslao je pismo predsjednicima nogometnih saveza Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Rumunjske, Davoru Šukeru, Tomislavu Karadžiću, Elvedinu Begiću i Razvanu Burleanuu.

Zbog poplava, Blatter je morao otkazati planirani put u Sarajevo, a u pismu ističe:

– U ime svjetske nogometne zajednice, izražavam suosjećanje zbog kritične situacije u kojima se vaše zemlje nalaze poslije katastrofalnih poplava. Suosjećam sa svima koji su pogođeni ovom katastrofom.

 –U ovim teškim trenucima mislimo na bosanski, hrvatski, rumunjski i srpski narod. Budite uvjereni da smo spremni pružiti svaku moguću pomoć  zaključio je Blatter.

>> Šuker poručio Slavoncima: Hrvatska je reprezentacija uz vas

Ključne riječi

Komentara 2

RP
rade.pranjic
18:29 20.05.2014.

Tko vijeruje starom mafijasu ?

RM
rmd3
09:05 21.05.2014.

Suosjeca on da ne kazem šta .Što nije poslao neku pomoc lopov stari i kriminalac najveca ljaga FIFE poslije Platinija .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije