Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radikalan rez

Blatter za zabranu alkohola i cigareta na stadionima

'blatter03'
Reuters/Pixsell
12.12.2012.
u 17:46

To bi sigurno utjecalo na ponašanje gledatelja na stadionima – kazao je Fifin predsjednik Blatter

Pivo i cigarete mogli bi uskoro postati prošlost na tribinama nogometnih stadiona.

Naime, Fifin predsjednik Sepp Blatter želi da se na stadionima zabrani pušenje i konzumiranje alkohola.

– Ako želimo dobro nogometu, na stadionima moramo zabraniti pušenje i alkohol. Moramo učiniti nešto da bismo gledateljima ukazali na štetnost cigareta i alkoholnih pića. To bi sigurno utjecalo na ponašanje gledatelja na stadionima – kazao je Fifin predsjednik Blatter.

Komentara 1

MA
Majur
21:20 12.12.2012.

ti ces mi zabranit da si cigaretu zapalim na tekmi?!?!?Kao na foru da treba ljudima zdrav zivot prikazat...aha,moze,onoga dana pristajem kad vi pohlepi ***** iz fife i uefe prekinete ugovore sa najvecim firmama koje zdravlje propagiraju,kao npr. Coca-Cola ili Mcdonald´s....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije