Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret Fife

Blatter: Na SP-u 2014. koristit će se video-tehnologija

Sepp Blatter
AFP
27.03.2011.
u 22:42

Predsjednik Fife Sepp Blatter potvrdio je da će Fifa uvesti video-tehnologiju čim je usavrši.

Švicarac na čelu krovne svjetske nogometne kuće nada se kako će se to dogoditi već na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu.

- Kako sada stvari stoje, do 2012. godine imat ćemo sustav koji će točno moći utvrditi je li lopta prešla liniju gola ili ne. Premijeru će nova tehnologija doživjeti na SP-u 2014. - otkrio je Blatter.

Čelnik Fife, koja je inače dosta konzervativna po pitanju uvođenja tehnologije u nogomet, priznaje kako su je događaji s posljednjeg SP-a, u JAR-u, natjerali da ozbiljno razmisli o tom pitanju.

- Engleska je na tom prvenstvu doživjela nepravdu, nije joj priznat čisti pogodak. Zbog njih, ali i svih ostalih, uvest ćemo video-tehnologiju kako bismo spriječili buduće nepravde - istaknuo je Švicarac na čelu Fife.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
23:02 27.03.2011.

Konačno....al ne i samo za situacije kad je lopta prela lajnu neg i za zaleđa koja se vide z vrha tribine sam ih suci ne vide !!!

Avatar Idler 3
Idler 3
23:04 27.03.2011.

PS: inače tehnologija je već dovoljno \"usavršena\" no treba jasno odrediti u kojim se situacijama ona treba primjenjivat i po čijem zahtjevu !!!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:19 27.03.2011.

Blatteru, ljigavi starče pohlepni. Uvest ćeš tehnologiju za situaciju koja se dogodi jednom u dvjesto utakmica, a ostalo će i dalje ostat po starom. Nije samo Engleska oštećena, istog dana na SP-u je i Meksiko dobio gol od Argentine iz zaleđa od dva metra. I to će se jednog dana moć pregledat. Ali vjerojatno tek nakon što ti odeš. Zato odi što prije. I povedi Markovića sa sobom. Možeš mu i kofere nosit, za dobra stara vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije