Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Blackburn bez Kalinića slavio kod požutjelog Klasnića

Bolton - Blackburn
Pixsell
22.11.2009.
u 16:43

Treći poraz u nizu u Premier ligi nanio je Blackburn nogometašima Boltona. Roversi su u 13. kolu slavili na Reebok stadionu u Boltonu sa 2:0.

Bio je to okršaj klubova u kojima igraju hrvatski reprezentativni napadači, no njihova uloga u nedjeljnoj predstavi nije bila velika. Štoviše, Nikola Kalinić uopće nije ulazio u igru u pobjedničkoj momčadi, dok je Ivan Klasnić u dresu Boltona travnjak prvi put osjetio u 66. minuti, zamijenivši Johana Elmandera. U 79. je minuti zaradio žuti karton.

Goste je u prednost u 32. minuti doveo David Dunn koji je pogodio iz prilično teške pozicije nakon dodavanja Jasona Robertsa. Petu pobjedu Blackburna u engleskom prvenstvu u 73. je minuti autogolom potvrdio Samuel Ricketts koji je prokušao presjeći jedno dugačko dodavanje, ali je glavom prevario vlastitog vratara.

Blackburn je pobjedom skočio na 11. mjesto, dok se Bolton sa samo tri pobjede u 12 utakmica nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu.

Premier liga, 13. kolo:
Bolton – Blackburn 0-2 (Dunn 32, Ricketts 73-ag)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije