Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK DOBIO SLAVEN

Bjelica otkrio je za čime žali, Stipić: 'Sad će neki reći da sam ja lud...'

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 10. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
31.10.2020.
u 19:54

"Protivniku nismo puno toga dali, tek poneki slobodni udarac. Nismo ni mi imali puno šansi, ali smo ipak stvorili određene situacije, posebno u prvom poluvremenu, kada smo bili bolji"

Trener Osijeka Nenad Bjelica bio je zadovoljan nakon što su u subotu u 10. kolu Prve HNL slavili protiv Slaven Belupa u Koprivnici sa 1-0.

- Nije lako pobijediti u Koprivnici, njihov je teren nešto zahtjevniji, prilično drukčiji od našeg i trebalo se na njega adaptirati. Također, ne možeš uvijek pobjeđivati igrajući briljantno. Protivniku nismo puno toga dali, tek poneki slobodni udarac. Nismo ni mi imali puno šansi, ali smo ipak stvorili određene situacije, posebno u prvom poluvremenu, kada smo bili bolji. Nakon postignutog gola smo se malo povukli i nismo više bili u stanju prema naprijed nešto više napraviti i žao mi je zbog toga - izjavio je, kako prenosi internetski portal Osijeka, Nenad Bjelica.

Pogodak za Osječane postigao je Slovenac Damjan Bohar u 47. minuti iz slobodnog udarca. Momčad Nenada Bjelice s nova tri boda probila se na treće mjesto. Osijek ima 16 bodova kao i drugoplasirana Gorica, dok je na vrhu Dinamo sa 22 boda. Sve tri momčadi su odigrale osam utakmica. Slaven Belupo je sa 11 bodova ostao na petoj poziciji.

 - Za nas je veliki problem bio u tome što dugo nismo igrali natjecateljske utakmice i nismo znali u kakvom smo stanju. Nije lako održavati formu u vrijeme duže stanke, ali dizat ćemo se svakom sljedećom utakmicom. Drago mi je da su Caro, i posebno Lončar, odigrali vrlo dobro, kao i Ljubić kojega bih naročito pohvalio jer u njegovoj igri nije bilo nikakvog kompleksa, kao da već iza sebe ima stotinjak ovakvih susreta. Širimo konkurenciju i to je pokazatelj da svi u određenom trenutku mogu pomoći momčadi - zaključio je Bjelica.

Stipić je poručio poslije utakmice da je jako ponosan na svoje dečke.

- Jako dobra utakmica, borbena, emotivna. Sve smo napravili po planu i programu, nažalost rezultat nije na našoj strani. Osijek nije napravio ni polupriliku, ovo nam je bila treća utakmica u osam dana, a vidjeli ste s koliko smo energije i mozga igrali, kako smo hrabro igrali. Fantastična utakmica moje ekipe, sad će netko trener lud, ali ja sam dečkima u svlačionici rekao da sam ponosan na njih, a Osijeku nemam što drugo nego čestitati na korektnoj igri i na pobjedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije