Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINE BEZ BOKIJA

Bjelica rasplakao mnoge emotivnom objavom: 'Ne brini, ne posustajem...'

Osijek i Rijeka sastali se u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
17.04.2021.
u 20:39

Božo Bjelica je bio i otac koji je na svoga sina prenio nogometni talent još veći od njegovog. Taj je sin Nenad Bjelica, aktualni trener NK Osijeka, svoga matičnog kluba s kojim se sada bori za naslov prvaka Hrvatske

Božo Bjelica bio je dobro znano ime u Slavoniji. Svojedobno velik nogometni talent,  noogmetaš Šparte. S tim je klubom  1963. ušao u Drugu ligu zapad, kako se tada zvala. Karijeru mu je zaustavila ozljeda, na jednoj utakmici su mu stradali ligamenti koljena i više nikada nije bio isti igrač kao prije. 

Božo Bjelica je bio i otac koji je na svoga sina prenio nogometni talent još veći od njegovog. Taj je sin Nenad Bjelica, aktualni trener NK Osijeka, svoga matičnog kluba s kojim se sada bori za naslov prvaka Hrvatske protiv Dinama. 

>> Bjeličin odlazak iz Dinama

Božo Bjelica je dobio posvetu, baš od svoga sina. 

- Prošlo je 19 godina bez Bokija... Ova pobjeda je za tebe. Ne brini, ne posustajem - napisao je na društvenim mrežama njegov sin nakon pobjede protiv Hajduka na Poljudu (1:0).

Božo Bjelica preminuo je 2002. u Poreču od posljedica moždanog udara. Imao je samo 60 godina.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:45 18.04.2021.

Koja je pants ovog srcedrapateljstva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije