Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Bjelica: Prolazna skupina, siguran sam da bi imali šanse i u jačoj skupini

Nenad Bjelica Dinamo Young Boys
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
31.08.2018.
u 14:41

- Dobro je što nemamo predalekih putovanja, sve je to tu blizu, pa nećemo imati dodatne napore kao prilikom odlaska u Astanu - rekao je Bjelica

Dinamo je danas u Monte Carlu saznao protivnike u Europskoj ligi, a na putu do europskog proljeća stoje im Anderlecht, Fenerbahče i Spartak Trnava.

- Bilo je tu jako malo momčadi za poželjeti u grupi, sve je tu prepuno odličnih ekipa koje imaju puno europskog iskustva. Dobili smo tri suparnika s kojima ćemo se moći nositi, to su kvalitetni suparnici (Anderlecht i Fenerbahče), te jedan (Spartak Trnava) prvak svoje zemlje. Dobro je što nemamo predalekih putovanja, sve je to tu blizu, pa nećemo imati dodatne napore kao prilikom odlaska u Astanu - rekao je trener modrih Nenad Bjelica, pa nastavio:

- Zadovoljan sam ždrijebom, moglo je biti bolje, moglo biti i gore. Svakoga moramo ozbiljno shvatiti, za svakog se dobro pripremiti. Mi ćemo u svih šest utakmica imati svojih prigoda za pobjedu. Rekao bih da je ovo prolazna skupina, suparnici su to s kojima se mi sigurno možemo nositi. Kada recimo dobijete Chelsea, Arsenal ili Sevillu možete se nadati da će oni u gustom ritmu utakmica možda igrati s drugim momčadima, a ove će igrati protiv nas u najboljim postavama.

Nenad Bjelica Dinamo Young Boys
1/15

- Anderlecht i Fenerbahče su po meni rang suparnika kao što su Astana i Young Boysi, možda je tek Spartak Trnava - nivo Hapoela. Ali, sa svima smo se dobro nosili, vjerujem da će tako biti i sada. Pa da će odlučivati detalji. Mi želimo proći dalje, siguran sam da bi imali svoje šanse i u puno jačoj skupini. Imamo dovoljno kvalitete, to smo već pokazali, a znamo se nositi s ovakvim tipovima momčadi. Imamo snage, kvalitete i energije za uspješan rezultat, to je za nas hvatanje jedno od prva dva mjesta u skupini.
 

Komentara 8

Avatar babas
babas
21:44 31.08.2018.

Anderlecht i Fenerbahce prolazni? Hm,ne znam baš,ali da je Bjelica vječni optimist,to svakako je. Dinamo je puno puta ispadao i od puno lošijih ekipa od ovih.

VO
vodopad
07:31 01.09.2018.

dinamo nebi prošao ni skupinu sa dugim selom da ga sudci ne guraju

Avatar rubinet
rubinet
22:25 31.08.2018.

Bjelica..prvo skoči pa reci hop.... sezona je tek počela,a .vidjesmo već dva Dinamova posrnuća...Rudeš i Y.Boys...slabo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije