Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRO SE ISPRIČAO

Bjelica otkrio zašto je Majer dobio crveni karton u manje od tri minute: Bio je...

Nenad Bjelica
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
13.07.2019.
u 22:18

Mislim da nećemo previše mijenjati. Imamo jako puno igrača, imamo mlade igrače, možda jedno ili dva pojačanja - otkrio je Bjelica te se osvrnuo na suđenje, ali i na crveni karton Lovre Majera kojeg je zaradio u manje od tri minute na terenu

Nakon što je Dinamo osvojio svoj šesti naslov u Superkupu pobjedom nad Rijekom 1:0, trener maksimirske momčadi Nenad Bjelica nije skrivao svoje zadovoljstvo. 

- Imali smo kontrolu do isključenja Majera. Bili smo bolja momčad, Rijeka je tek na kraju susreta krenula prijetiti. Naravno, poraz u Kupu nas je uzdrmao, ali mi smo bili bolji danas i zasluženo slavimo. Kada vam druga momčad Hrvatske ne uputi udarac do 80 i neke minute onda morate biti zadovoljni - rekao je Bjelica za HNTV, a komentirao je i što očekuje u prijelaznom roku

- Mislim da nećemo previše mijenjati. Imamo jako puno igrača, imamo mlade igrače, možda jedno ili dva pojačanja - otkrio je Bjelica te se osvrnuo na suđenje, ali i na crveni karton Lovre Majera kojeg je zaradio u manje od tri minute na terenu. 

- Lovro je bio previše motiviran, napravio je dva brza kartona zbog prevelike želje. Pogodak u 73. minuti nam je poništen, ali rekli su mi da je bio regularan. Bitno da je trofej tu - poručio je Bjelica. 

Majer se ispričao svima.

- Imao sam veliku želju i dogodilo se to što se dogodilo. Ispričavam se suigračima, treneru i navijačima. Drago mi je što smo uzeli trofej i pobjednički krenuli u sezonu - rekao je mladi veznjak.

>>> Pogledajte trening Dinama u Sloveniji

Ključne riječi

Komentara 10

MA
magnum2013
22:35 13.07.2019.

Sada si pogledajte snnimku i poništene golove. Opet recite kako je Dinamo miljenik sudaca. Naravno za sve je kriv Mamić!

Avatar mlijeko
mlijeko
23:23 13.07.2019.

Zebec je odavno na platnom spisku Rijeke. Treća utakmica zaredom koju sudi Zebec Dinamu i Rijeci i na svakoj je oštetio Dinamo. Danas čisti gol i Lepinjici koji napravi 15 prekršaja crveni, a u prošloj utakmici crveni Punčecu i Župariću i nedosuđen penal za Dinamo. Na onoj trećoj je poništio regularan gol Gavranovića... I to ovima što vode Dinamo nije dosta da kažu dosta nam je Zebeca i njegove nepravde. Jel sada se svira po željama Miškovića i onog polupismenog Kustića.

ZA
zagi101
23:07 13.07.2019.

ne kužim pravilo ako obrambeni igrač zabije autogol kako može bit ofsajd? to ni strahonja nebi znal objasniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije