Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVALI SMO

Bjelica otkrio loše vijesti: Olmo igra posljednje utakmice u Dinamu

Dani Olmo
Foto: Screenshot/GNK Dinamo
1/12
14.11.2019.
u 08:19

Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda. Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe, nahvalio je Bjelica svog igrača

Trener Dinama Nenad Bjelica nastavio je svoju turneju u Barceloni. Bjelica je u utorak izlagao u sklopu znanstvene akademije, a u srijedu je održao predavanje trenerima glasovite La Masije, jedne od najboljih nogometnih škola svijeta.

Podsjećamo, Bjelica je u Španjolsku stigao na poziv slavnog katalonskog kluba i u utorak je održao predavanje na temu “Napreduju li još igrači?” u sklopu znanstvene akademije Barca Innovation Hub.

Poziv Barcelone još je jedna potvrda da trener Dinama radi odličan posao, što su primijetili i najveći klubovi, a Bjelica je vrijeme iskoristio i za razgovor za radio Cadena SER. Tamo je govorio o Daniju Olmu, sjajnom igraču Dinama i novom španjolskom reprezentativcu.

– Dani je impresivan i kao nogometaš i kao osoba. Jako je skroman i ambiciozan u isto vrijeme. Želi svakog dana učiti i ponosan sam što ga imam u momčadi – rekao je Bjelica.

Dinamo za Olma traži 40 milijuna eura, ali nakon sjajnih predstava u Ligi prvaka i statusom reprezentativca velike nogometne nacije, mogao bi maksimirski klub tražiti i više. Bjelica je za isti radio rekao i jednu lošu vijest, a to je da bi Olmo uskoro mogao napustiti Dinamo. Nadali su se navijači da će ga gledati i na proljeće, ali izjava Nenada Bjelice sugerira da bi se to moglo dogoditi i prije nego što želimo.

– Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda. Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe – nahvalio je Bjelica svog igrača. 

Jedno je sigurno, oproštaj Danija Olma od navijača Dinama bit će pun emocija, a Dani je zaslužio najveće ovacije u svom posljednjem nastupu. 

>>> Pogledajte kako je Dinamo čestitao Daniju Olmu na pozivu u reprezentaciju


 
Ključne riječi

Komentara 22

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:54 14.11.2019.

Olmo je toliko dobar i pristojan igrač da Dinamo može biti ponosan što ga je imao i što je Olmo u Dinamu napredovao do europskog vrha. To govori i o dinamovoj školi, trenerima, ali i gradu Zagrebu i Hrvatskoj gdje je Olmo očito bio sretan i zadovoljan. Ovo bi trebao biti primjer mladim igračima širom Europe da možda i oni dođu u Dinamo i iskušaju dinamovu školu i trenere. Mislim da bi takvo opredjeljenje dinamove uprave u organiziranju najjačeg centra za školovanje mladih nogometaša u Europi bilo jako mudro.

S9
Slavonac_90
08:59 14.11.2019.

Nije to toliko loša vijest. Naravno da će mi kao navijaču Dinama biti neizmjerno žao kada Dani ode, ali šteta je takav talent ograničiti na HNL. Ono što će biti na Bjelici i vodstvu kluba je stvar da od novaca koje dobiju za njega nađu kvalitetne igrače koji će makar podsjećati na Danija i njegove igre u Dinamu. Isto tako ne smijemo zaboraviti niti da Livaković vjerojatno neće još dugo biti u Dinamu, kao ni neki drugi igrači. Treba već sada raditi financijske projekcije i početi gledati i ostvarivati kontakte sa potencijalnim zamjenama za igrače koji odu.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
09:20 14.11.2019.

Sretno Dani, zavrijedio si!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije