Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov trener

Bjelica o ždrijebu za Euro: 'Skupina nam daje nadu u prolaz'.

Nenad Bjelica
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/5
30.11.2019.
u 21:21

Dokazali smo već godinama da se možemo sa svakim nositi. Englezima smo tvrd orah, s Česima se možemo također, kvalitetno nositi. Jednostavno, skupina je to koja nam daje nadu da možemo proći - istaknuo je strateg hrvatskog prvaka

Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Nenad Bjelica komentirao je ždrijeb Europskog prvenstva 2020. godine naglasivši kako nam 'skupina daje nadu u prolaz'.

- Radi se o dobroj skupini, jer na toj razini nema više slabih reprezentacija ali niti nepobjedivih - kazao je Bjelica nakon što je njegova momčad slavila sa 2-1 u Puli protiv Istre 1961.

Nenad Bjelica
1/10

Bjelica je naglasio kako se vatreni već godinama mogu sa svim nositi.

- Dokazali smo već godinama da se možemo sa svakim nositi. Englezima smo tvrd orah, s Česima se možemo također, kvalitetno nositi. Jednostavno, skupina je to koja nam daje nadu da možemo proći - istaknuo je strateg hrvatskog prvaka.

Bjelica se osvrnuo i na igru svoje momčadi koja je slavila zahvaljujući raspoloženima Mislavu Oršiću i Damianu Kadzioru, obojica su uz pogodak upisala i po asistenciju.

- Čestitao bi svojoj momčadi, na zasluženoj pobjedi, ali i Istri na dobroj utakmici. Mislim da smo odradili jednu rutinsku utakmicu u kojoj smo bili bolji iako je Istra u drugome djelu imala dvije dobre šanse do ovog zadnjeg jedanaesterca. Sami smo si malo zakomplicirali završnicu susreta, najprije s izgubljenom loptom, zatim nepotrebnim faulom i nepotrebnim jedanaestercem To je nogomet - kazao je Bjelica dodavši kako su mu se, kako je rekao "malo prošle kroz glavu sve nesreće koje je imala istra u zadnjih nekoliko utakmica".

- Dominirali smo utakmicu, fizički jako dobro izgledali i na kraju zasluženo pobijedili - poručio je Bjelica. 

Čestitavši Dinamu na zasluženoj pobjedi trener Ivan Prelec kazao je kako su njegovi igrači u današnjem susretu pokazali puno dobrih stvari ali istodobno i puno propusta.

- Nedorečenost u fazi napada je naš najveći problem. I danas smo u par navrata došli u dobru završnicu ali smo onda neshvatljivo stali. To nas sputava i to ćemo morati riješiti - ustvrdio je Prelec izraživši žaljenje što je Dinamo oba pogotka postigao nakon dvije velike pogreške pulske obrane.

>> Pogledajte što su hrvatski reprezentativci rekli nakon plasmana na Euro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije