Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Bjelica: Nogomet je nepravedan! Kek: Morao sam dići glas

Dinamo Rijeka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
02.09.2018.
u 23:41

- Imamo novu momčad, 14-15 novih igrača, 12 teških utakmica u 40 dana, jako dobro smo podnijeli fizički i psihički - rekao je Bjelica

Dinamo i Rijeka u Maksimiru su remizirali 1:1, a više je za pobjedom žalio Nenad Bjelica, prenosi Goal.

- Zaslužili smo pobijediti, imali smo bolje šanse, dominirali, nismo ništa dali Rijeci u drugom dijelu, ma ni u prvom, osim gola koji je nespretan, ali to je nogomet, nije uvijek pravedan, najvažnije je da ostanemo prvi uoči pauze. 

- Sluga je obranio 2-3 puta jako dobro, žrtvovali smo Hajrovića, nije se snašao na lijevoj strani, ali Kadzior je dobro igrao, riskirali smo i s Budimirom poslije, išli na pobjedu.

- Mi smo bili spori u sredini, Dani i Gojak nisu radili pritisak, malo zbog umora od utorka, pa ih probije umor u drugom dijelu pa je Olmo bio puno bolji. U prvom smo mi svojom sporošću dali Rijeci prostora. S tri defenzivna vezna bilo je jasno koje su im namjere, i to su ostvarili.

Dinamo Rijeka
1/13

- Imamo novu momčad, 14-15 novih igrača, 12 teških utakmica u 40 dana, jako dobro smo podnijeli fizički i psihički. Sad igrači imaju tri dana odmora. Dobro smo pripremljeni, ali iscrpili su se utakmicama, pa u ovom mini ciklusu nećemo toliko 'gaziti' na treninzima. U nedjelju imamo prijateljsku utakmicu u Osijeku s Metalcem.

Matjaž Kek ovako je vidio susret:
- Dali su sve od sebe u toj borbi, u nekoliko smo situacija sporo reagirali, imali smo situacije u prvom poluvremenu 3-4 puta da izađemo kvalitetnije. Ali nakon svih turbulencija, odigrali smo jednu pravu utakmicu, a bod u Maksimiru uvijek je OK.

- Zuta ide u utorak na artroskopiju koljena, dugo je to vukao i odgađao, ali posljedično i padao u formi. Župarić je bio u Bruxellesu, blizu transferu, pa igrač potone kad to propadne, imali smo problema i s Kvržićem, Pavičićem, ali falilo je i Dinamu par igrača.

- Pokušali smo taktički disciplinirano, a da smo hrabriji i odlučniji bili... Interesantna utakmica, dobro za HNL. Sad se moramo prestrojiti, posložiti, dići neke igrače koji su evidentno pali, ali to je normalno. Ne može recimo Pavičić tako drugo držati visoku razinu.

- Prekidi su teški, ali kad Dinamova teška artiljerija od dva metra napadne... to je danas način igre. Naši stoperi mogu, ali su premalo odlučni s tijelom u kontaktu.

- Išlo nam je na ruku da je Dinamo počeo preskakivati igru u završnici, ne išao na igru, to nam je dobro došlo jer smo pali u koncentraciji.

- Ulazimo u tri utakmice koje će pokazati gdje smo, počevši od Osijeka. Velika očekivanja nose i razočaranja. Morao sam dići glas ovaj tjedan, isprovocirati nešto, dobio sam prvu reakciju, sad trebamo dobiti na kvaliteti igre, ali nije lako držati kontinuitet. A Dinamu se uvijek u Maksimiru teško othrvati.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Yurijem Cortezom


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar zapovjednik granične utvrde
zapovjednik granične utvrde
06:32 03.09.2018.

nešta s ovim bjelicom ne štima...ja jučer gledam kako se dinamo povlači iza centra dok rijeka ima loptu...gavranović pokuša napraviti presing a olmo i bosanac stoje i gledaju....šunjić mi izgleda poput lošije varijante onog malog haliloviča...beskorisno zuji kojekuda.....budimir zvani puž. ...trener koji ne pobjeđuje ključne utakmice i vraća momčad na svoju polovicu u derbiju usred zagreba ??? ajd da igra manchester cityem pa bi čovjek još nekako i shvatio...

PA
Pajo1203
07:14 03.09.2018.

Ma kakva utakmica vidi s e da su se dogovoreili ,Gazde odlučuju ne treneri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije