Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Bjelica nakon poraza: Nisam zabrinut, ostalo je još 30 kola

Bjelica
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
31.08.2019.
u 20:38

- Dobro smo ušli u utakmicu i odigrali dobro poluvrijeme. Trebali smo zabili gol ili dva, ali to se nije dogodilo - rekao je Bjelica

U derbi-dvoboju 7. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali Dinama s 1-0 (0-0) i zasjeli na vrh ljestvice. 

- Dobro smo ušli u utakmicu i odigrali dobro poluvrijeme. Trebali smo zabili gol ili dva, ali to se nije dogodilo. Znali smo da nas Hajduk može ugroziti iz prekida i to se dogodilo. Imali smo još dvije šanse, ali nismo ih iskoristili. Čestike Hajduku na pobjedi - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Kapetan Arijan Ademi je morao napustiti teren zbog ozljede nakon čega je ušao Hajrović.

- Događaju se ozljede i kartoni, morali smo reagirati.

Na kraju je bilo puno crvenih kartona, komentar na suđenje Batinića?

- Ne bih ništa komentirao, neka ljudi koji analiziraju donesu odluke. Nama je teško s klupe vidjeti, ali sve je snimila kamera.

Bjelica je na kraju zaključio:

- Nisam zabrinut, još je 30 kola do kraja.

Ključne riječi

Komentara 10

FR
freeshooter
21:02 31.08.2019.

Samo eksperimenti Bjelice, potpuno je kriv za ovo, totalni promašaj u sastavu, ignoriranje Majera prelazi sve granice, besmislene rotacije, forsiranje igrača koji nisu u formi, a i igra u Norveškoj je samo produkt njegova straha i nervoze, Bjelica resetiraj se, dok je još vrijeme!

AN
angeorafael123
21:29 31.08.2019.

Hajrovića,nespretnog nitko živ meni stavio u sastav ako ne želi izgubiti.

ST
stefj
20:58 31.08.2019.

Pa mislim da bi trebao biti zabrinut. S ovakvom igrom Dinamo nema šanse osvojiti niti jedan bod u LP... A što se tiče prvenstva, nadam se da Bjelica shvaća da je ovo čisto njegova greška i njegov poraz. Puno loših odluka je donešeno za ovu i na ovoj utakmici s njegove strane, a što je najgore, opet je izostala prava reakcija nakon primljenog gola... Uvesti Hajrovića koji je totalno izvan forme, nema nikakvog smisla, kao niti stavljanje Ivvanušeca prvi puta u ovakvoj utakmici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije