Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DERBIJA

Bjelica: Nadamo se da će se poskliznuti. Krznar: Nisam namjerno mijenjao igrače

Osijek i Dinamo susreli se u 30. kolu Prve HNL
Davor Javorovic/PIXSELL
21.04.2021.
u 22:52

- Očekivali smo i više. Kako je utakmica tekla, prvo poluvrijeme na našoj strani, a u drugom poluvremenu je Osijek bio bolji, ali i mi smo do kraja tražili pobjedu do zadnje minute

U utakmici prve i druge momčadi 1. HNL, Osijeka i Dinama, nismo dobili pobjednika. Dinamo ima 68 bodova i susret manje, Osijek je pak na 66 bodova i drugom mjestu. 

- Najbolje dvije hrvatske momčadi u najboljoj formi, borimo se za vrh. Bila je kvalitetna utakmica obostrano, puno trke, šansi, ali na kraju rezultat kakav je realan. Da je bilo tko pobijedio ne bi bilo zasluženo - rekao je nakon utakmice trener Osijeka, Nenad Bjelica. 

Iako zadovoljan, imao je i realne kritike. 

- Bili smo pasivni u sredini terena. Bruno Petković nam je napravio velike probleme, stvarao višak. Loša je komunikacija bila naših braniča. Trčali smo dosta u prazno. Drugo poluvrijeme smo izgledali bolje pa mislim da smo zasluženo izjednačili, ja mislim. Ali na kraju rezultat je ovakav najrealniji. Kompliment veliki mojoj momčadi. Ostavili su sve na terenu, živi smo. Živi smo - ponavljao je s osmijehom.

Slijedi im susret s Rijekom na Rujevici. Nekih igrača neće biti zbog kartona.

- Koga god ne bude, imamo dovoljno širok roster da ga zamjenimo. Vraća se Jugović, sastavit ćemo dobru ekipu. Nema lagane utakmice. Pokušat ćemo se pripremiti da uzmemo tri boda u Rijeci. Na nama je da pobjeđujemo naše utakmice i očekujemo da se oni  (Dinamo, op.a.) negdje poskliznu - zaključio je. 

S druge strane, Krznar ipak pomalo razočaran:

- Očekivali smo i više. Kako je utakmica tekla, prvo poluvrijeme na našoj strani, a u drugom poluvremenu je Osijek bio bolji, ali i mi smo do kraja tražili pobjedu do zadnje minute. Mislim da su mogli gledatelji uživati u jednoj jako atraktivnoj utakmici za ovaj dio sezone - rekao je.

Mnogima je bilo čudno što je prve zamjene napravio tek u samom finišu, posljednjih 10-ak minuta susreta. 

- Prepoznali smo da igrači padaju i trebaju svježe krvi, ali vjera u igrače nas je tjerala da odgodimo, zbog želje da dođemo do pogotka za pobjedu. Morali smo na kraju mijenjati one koji su nam dali puno toga prema naprijed. Majera i Ivanušeca. Tako da smo ih na kraju mijenjali tek kada smo vidjeli da su baš na pravoj rezervi - priznao je.

Iako je danas izveo najjači sastav i praktički ga nije mijenjao, najavljuje:

- Imamo roster koji će bez problema parirati svima koji dolaze. Bez uvrede Hajduku ili ostalima, ali mislim da mi i da izađemo sa šest, sedam novih igrača nećemo pasti u tempu ili izvedbi.

Komentara 3

PU
puniša
09:26 22.04.2021.

Krznar je taktički razmontirao Bjelicu....A poskliznuti ce se Osijek i to u Rijeci

DU
Deleted user
07:45 22.04.2021.

Ajde oglasi se Belica.

ZV
zvezdomor
07:20 22.04.2021.

a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije