Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA TRENERA

VIDEO Bjelica komentirao ždrijeb LP-a, njegova poruka oduševit će navijače!

Nenad Bjelica
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/9
29.08.2019.
u 19:09

Imamo lijepe protivnike! Uvijek će cilj biti tri boda i vjerujem da ćemo u svim utakmicama imati svoje prilike - poručio je Bjelica, a poruka o tri boda oduševit će navijače plave

Dinamo je saznao protivnike u ovogodišnjog Ligi prvaka. U skupini C igrat će protiv Manchester Cityja, Šahtara i Atalante

Ždrijeb je komentirao i trener Dinama Nenad Bjelica

>>> Pogledajte komentar Nenada Bjelice na ždrijeb Lige prvaka

- Nema lakog protivnika u Ligi prvaka. Protivnici su odlični i svima se radujemo. City je na jednom većem nivou, ali vjerujem da ćemo se moći potući sa svima za pobjedu. Šahtar je konstanta u Ligi prvaka, Atalanta je ozbiljna momčad, a to sve govori u njima jer su u jakoj konkurenciji u  Italiji došli do LP-a.

>>> Pogledajte reakciju Nenada Bjelicu na ždrijeb Lige prvaka

Što reći o Cityju? Imamo lijepe protivnike! Uvijek će cilj biti tri boda i vjerujem da ćemo u svim utakmicama imati svoje prilike - poručio je Bjelica, a poruka o tri boda oduševit će navijače plave. 

Pozivam navijače na stadion - dodao je Bjelica.

>>> Pogledajte što je o ždrijebu Lige prvaka kaže napadač Bruno Petković 

 

Ključne riječi

Komentara 15

IC
ICCO
19:18 29.08.2019.

Ja drži. Da ce u skupini za prvo mjesto odlučivati gol razlika izmedju Mancheterr Cityja i DINAMA !

DU
Deleted user
19:23 29.08.2019.

Vjerovati u sebe i uvijek tražiti pobjedu. Tu se ne može pogriješiti a Dinamo nema puno za izgubit - ali dobit može biti ogromna! Samo bez straha - i veliki mogu imati loš dan. Zašto ga ne bi imali baš u Zagrebu.

Avatar Bell940
Bell940
19:26 29.08.2019.

Dinamo može!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije