Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIZAN

Bjelica komentirao Dinamov naslov: Ove će riječi odjeknuti Hrvatskom

Velika Gorica: Gorica protiv Osijeka u 33. kolu Prve HNL
Igor Kralj/PIXSELL
10.05.2021.
u 14:18

"Držali smo se se rame uz rame s Dinamom koji je najbolji u povijesti. Vjerujem da ćemo napraviti najbolji rezultat u povijest kluba. Motiva ne nedostaje"

Dinamo je osvojio 22. naslov prvaka Hrvatske. Osijek je morao prihvatiti poraz. Koliko god to možda iznutra živciralo Nenada Bjelicu, ostao je strateg Osijeka ponizan i čestitao je Dinamu na osvojenoj tituli:

- Čestitamo Dinamu na osvojenom prvenstvu Hrvatske - rekao je pa nastavio:

- Puno smo rekorda srušili i ima ih još koje želimo. Da Ramon Mierez bude najbolji strijelac, da Ivica Ivušić bude golman s najviše čistih mreža, da najmanje golova primimo, da imamo najviše pobjeda u povijesti. Motiva nam ne manjka, momčad zaslužuje dobar kraj sezone zbog onog što je pružila tijekom cijele sezone. Držali smo se se rame uz rame s Dinamom koji je najbolji u povijesti. Vjerujem da ćemo napraviti najbolji rezultat u povijest kluba. Motiva ne nedostaje.

Osijeku slijedi utakmica protiv Šibenika u kojoj se žele vratiti pobjedničkom nizu: 

- Želimo pobijediti, nismo pobijedili u zadnje četiri utakmice tako da se želimo vratiti na pobjednički put. Gledamo sebe i želimo našim navijačima priuštiti tu rekordnu 21. pobjedu. Vjerujem u svoj kadar i vjerujem da ćemo doći do nova tri boda.

 

Ključne riječi

Komentara 22

FR
freeshooter
18:33 10.05.2021.

Neno, pa nije tako strašno, to je samo nogomet, ovako izgledaš kao darth sidious, daj se malo sredi...

IS
istina00
15:05 10.05.2021.

bjelica nije nikakav gospodin, još manje je ponizan! ovu izjavu " o najboljem dinamu u povijesti" treba čitati u kontekstu 1. stvaranja alibija za sebe jer nije uspio osvojiti HNL...2.da time pokaže kako je 2.mjesto osijeka maltene u rangu dinamova naslova prvaka! to je bjelica i svi ga već jako dobro znamo!

KO
komunikolog
14:58 10.05.2021.

Ostao gospodin??? Valjda nakon onoga što je izrekao u Rijeci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije