Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Bjelica: Kakva šteta, to je bio trenutak kada se sve moglo prelomiti

Bjelica
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
15.03.2019.
u 00:09

- Nismo imali previše šansi, ali šansa Gojaka je bio trenutak utakmice kada se sve moglo prelomiti. Šteta što nismo zabili i vratili se u utakmicu.

Dinamo je ostao bez plasmana u četvrtfinale Europske lige nakon što je poraženi u produžetku uzvratnog dvoboja protiv Benfice u Lisabonu s 3:0.

- Benfica je dobra momčad, drugo poluvrijeme su uveli tri igrača i sve nas više pritiskali. Nismo uspijevali zadržati loptu i plod toga je gol koji je pao. Sva tri gola su nam zabili udarcima izvan 16, imaju kvalitetu. Naše prilike su bile bolje, ali ih nismo iskoristili - rekao je trener Nenad Bjelica za Arenu Sport.

Gojak je u produžetku promašio odličnu priliku za 2:1.

- Nismo imali previše šansi, ali to je bio trenutak utakmice kada se sve moglo prelomiti. Šteta što nismo zabili i vratili se u utakmicu.

Bjelica je prvu zamjenu napravio u 75. minuti.

- Nije bilo razloga da mijenjam jer smo dobro stajali na terenu. 

Stojanović je bespotrebno dobio crveni karton.

- To su emocije, svi radimo greške. Dobio je žuti karton, reagirao i onda zasluženo dobio crveni. Ne smije mu se to događati.

Bjelica je na kraju zaključio:

- Mogu samo čestitati dečkima na svemu što su napravili u prvenstvu, kupu i Europi.

>> Pogledajte zanimljivosti o igračima Dinama

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
00:47 15.03.2019.

Bjelica, budi sad barem frajer i priznaj , pogrijesio sam ! Noje sramota jos ce te navijaci vise voljeti... izadji ujutro i reci ja sam pogrijesio , kasno sam mijenjao, nadao sam se da cemo izdrazati 90 mim bez primljanog gola, pogrijesio sam u pripremi utalmice Momcad je izgorila u predefanzivnom bloku , trebao sam u drugom poluvremnu slati pimocnike i probati kod 0:0 preuzeti rizik... kad je bemfica.mijenjala trebao sam i ja mijenjati i to mayera i gavranovica a gojaka i poljaka na klupu, sacuvati olma i mayer da orobaju dati pas za gavra ovica i slomiti volju benfice... nista suci nista sanse... nisam na vrijeme mije nao i tocka A stojanovic do kraja sezone u drugu momcad dok ne shvati kako se igrac ponasa na terenu

BE
Berlioz
00:26 15.03.2019.

Slažem se da je Bjelica zakasnio s izmjenama no svejedno treba dečkima čestitati na sezoni za povijest i svim utakmicama kojima su nas razveselili! Hvala vam.

EU
eugenkak
11:07 15.03.2019.

postovana gospodo koja ste vjerni navijaciDinama ko i ja i koji mi dajete minuse na moj komentar molim vas odgovorite mi zakaj je gospodin Bjelica bas svigdje gdje je radio dobio otkaz i molim vas nabrojite mi prvu momcad Dinama ali nemojte mi brojit one koji sjede na klupi nego samo one koji svaku, bas svaku utakmicu pocinju na terenu jer cijeli svijet znade prvu momcad svoje momcadi koja je standardna i koja je nezamjenjiva osim ako je u pitanju visa sila ko np. povrede, kartoni i slicno i gdje je to u svijetu normalno da svaku utakmicu igra neka druga momcad - ja velim da je Bjelica trecerazredni trener koji je bio bez posla kad je dosao u Dinamo jer ga niko nije htio zaposljit pa cak su mu i poljaci dali nogu a sad postovana gospodo mozete mi udarat minuse koliko ocete ali ja sam u pravu, nit je ova momcad od nekih 30 igraca dobra nit je drug Bjelica dovoljno dobar za nas Hrvatski Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije