Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Bjelica izgubio živce i poslao oštru poruku igračima: To im se gadi!

Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
21.09.2019.
u 21:51

- Manje ću rotirati. To je prošle sezone odlično funkcioniralo, a sada vam se gadi HNL. Prošle godine bili ste sretni igrati HNL, a sad vam se gadi. Nije problem, ima igrača koji će dati sve od sebe i kojima je Dinamov dres svetinja - rekao je Bjelica

Trener Dinama Nenad Bjelica nije birao riječi nakon što je njegova momčad iznenađujuće poražena na gostovanju kod Varaždina (1:0) u devetom kolu HNL-a.

Bjelica je na teren poslao igrače koji nisu u prvom planu, no sada im je poslao oštru poruku.

- Manje ću rotirati. To je prošle sezone odlično funkcioniralo, a sada vam se gadi HNL. Prošle godine bili ste sretni igrati HNL, a sad vam se gadi. Nije problem, ima igrača koji će dati sve od sebe i kojima je Dinamov dres svetinja - rekao je Bjelica i dodao:

- Ne zanimaju me menadžeri, novinari, pozivi i guranja. Igrači moraju poštovati Dinamo koji ih redovito plaća. Trener odlučuje tko će igrati, a ja trošim puno energije da svi budu zadovoljni. Više strpljenja nema.

Bjelica je rekao da više neće voditi razgovore s nezadovoljnim igračima.

- Odsad ide ovako: šuti, radi i igrat ćeš kad ja odlučim - dodao je nezadovoljni trener Dinama.

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
22:07 21.09.2019.

Podržavam Bjelicu! I treća postava Dinama morala bi dobiti utakmicu u Varaždinu. Da je igrao sa prvom postavom Dinamovih juniora ne bi izgubili utakmicu. Pređena je granica - i ovako oštra reakcija trenera je potpuno razumljiva. Ipak je Dinamo za mnoge od nas pojam, tradicija i ljubav a prate nas gotovo cijele naše živote.

Avatar LieDetector
LieDetector
22:34 21.09.2019.

E to je trener! Bravo za Bjelicu.

DU
Deleted user
22:21 21.09.2019.

Nema to nikakve veze s Bjelicom. Htio je svim igračima dati šansu igrati, ali pokondirene tikve očito misle da im je HNL ispod časti sad kad se igra u LP. Očito da je malo ispustio uzde iz ruku, treba ponekadd oštro i bezosjećajno. Dobru plaću koju imaju u Dinamu mora se dobrim znojem zaraditi. Inače ćemo proći gore od Watforda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije