Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLJEDEĆI PROTIVNIK

Bjelica iz Turske: Fenerbahce je razina više od Young Boysa

Nenad Bjelica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
17.09.2018.
u 08:29

Ali to nas ne ostavlja bez šansi, možemo im parirati energijom i svojom mladosti, pogotovu pred našim navijačima - uvjeren je Bjelica.

Nenada Bjelicu nakon pobjede njegovog Dinama nad Goricom vidjeli smo smrknutog.

- Ujutro u 7 sati idem put Turske pogledati utakmicu Konyaspora i Fenerbahčea sa Stjepanom Tomasom, dugi put, pa brzo natrag – objasnio je trener Dinama.

I jučer je bio na tom srazu turske lige u kojem je suparnik plavih slavio u gostima 1:0 pobjedu pogotkom makedonskog igrača Elmasa u 67. minuti ali Fener se nije puno dignuo na tablici turske lige, 11. je nakon pet odigranih utakmica. Ovaj turski velikan igrao je u sastavu: Tekin – Ozbayrakli, Neustadter, Škrtel, Koybasi (od 78. Isla) – Siqueira, Topal – Ayev, Benzia (od 86. Frey), Chahechouhe (od 61. Elmas) – Slimani.

- Vidio sam jako dobru momčad Fenerbahčea s puno kvalitetnih individualaca, iako je Konyaspor imao nekoliko dobrih situacija, Fener je zasluženo pobijedio. Kvalitetan je, s jakom ofenzivnom linijom s Ayewom i Slimanijem. Zaigrao im je i Jailson, to mu je bio debi. Škrtel je u obrani i pokazuje svoje iskustvo, no nema potrebe dalje secirati jer je riječ o vrlo ozbiljnoj momčadi s isto tako ozbiljnim igračima. Držim da su razina više od Young Boysa, ali to nas ne ostavlja bez šansi, možemo im parirati energijom i svojom mladosti, pogotovu pred našim navijačima za koje vjerujem da će ponovno napraviti dobru atmosferu u Maksimiru – ispričao je Bjelica o viđenom u Turskoj.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Nikom Čekom

 

 

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:02 17.09.2018.

Podsjećaš me na Vulića... nisi ni istrčao na teren a već tražiš izgovore.......

VL
vladek
08:51 18.09.2018.

Jedina šansa je,ako će igrati brzo i bez grešaka u dodavanju

BI
binki
09:29 17.09.2018.

Gospon Bijelica za ovaj Dinamo su suvi u eurocupu dimenzija više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije