Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pobjeda Dinama

Bjelica dobio očekivanu 'porciju' uvreda i zvižduka: Profesionalac sam!

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
04.11.2018.
u 20:23

Do prije par mjeseci kultni Osijekov nogometaš prvi puta u Gradskom vrtu nije dočekan pjesmom

Dinamo je i u magli našao put do pobjede u Gradskom vrtu i pobjedom 0:2 (0:0) protiv Osijeka do sada glavnom konkurentu pobjegao na devet bodova prednosti.

Očekivao je trener Dinama Nenad Bjelica zvižduke na povratku kući, a i dobio ih je. 

Nenad Bjelica
1/12

Do prije par mjeseci kultni Osijekov nogometaš prvi puta u Gradskom vrtu nije dočekan pjesmom. Barem ne pjesmom na kakvu je navikao.

Dobio je očekivanu "porciju" uvreda i zvižduka. Prije 18 godina iz Gradskog vrta ispraćen je, baš na utakmici protiv Dinama, uz pjesmu "Jedan je Bjelica Nenad", a na povratku je dvije-tri minute morao slušati "Kur... je Bjelica Nenad" i "Prodana dušo". Nije uzeo za zlo.

- Čudan je bio osjećaj. Vratio sam se u svoj grad u kojem sam sanjao postati nogometaš, slušao sam navijačke pjesme koje znam, ali profesionalac sam, radim za drugi klub - kazao je Bjelica.

Utakmica je bila "živa" iako je magla prijetila prekinuti je. Kako je vrijeme odmicalo bivala je sve gošća, a na početku drugog dijela suprotne tribine nisu se ni vidjele. Sudac Zebec pozvao je pred nastavak na razgovor trenere i kapetane obje momčadi koji su se usuglasili kako su uvjeti na travnjaku ipak takvi da se utakmica može nastaviti.

Istina, gledateljima, a bilo ih je na tribinama Gradskog vrta u rekordnom broju ove sezone (8.127),  u jednom dijelu utakmice bilo teško razaznati nogometaše osim po boji dresova.

>> Pogledajte ozračje u Velikoj Gorici uoči utakmice Gorica - Hajduk

- Bila su dva različita poluvremena, u prvom dijelu Osijek je bio bolji, imao više šansi, visokim presingom nas tjerao na duge lopte što nije naša igra. U nastavku smo stali na loptu, pokušali kombinirati i otuda je došao i gol i jako važna pobjeda pred utakmicu sa Spartakom - kazao je Bjelica nakon utakmice poslije koje je Dinamo pobjegao Osijeku na devet bodova prednosti.

- Prerano je govoriti jesmo li Osijek izbacili iz igre za titulu. Devet bodova je velika, ali ne i nedostižna prednost. Ipak moram priznati kako je lijep pogled na ljestvicu.

Trener Osijeka Zoran Zekić nije imao što prigovoriti svojoj momčadi, dok je bilo daha parirali su Dinamu, a impuls s klupe nisu mogli dobiti s obzirom na to da su na njoj sjedili uglavnom neiskusni igrači.

- Malo mi je glup osjećaj. U prvom poluvremenu smo bili puno bolji, nedostajao nam je samo pogodak, a Dinamo nam je zabio iz prvog udarca u okvir naših vrata - kratko je komentirao trener Osijeka Zoran Zekić.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
20:56 04.11.2018.

Sramota Osječana!!!! Nesportski i Bahato Bezobrazno Ponašanje!!! A Bjelica još iz Osijeka !!!! Koja Sramota Nekih Budala !!!!

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
21:57 04.11.2018.

Psi laju karavane prolaze

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
22:24 04.11.2018.

u ovoj ljubavnoj priči se točno zna tko ga prima a tko daje,Osijek više od 25 godina spušta hlače pred Dinamo,tužna priča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije