Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Litavska liga

Bivši vratar Osijeka i Slavena junak derbija, obranio je dva jedanaesterca

Ivan Kardum
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/2
25.05.2019.
u 13:34

U derbiju litavskog prvenstva u kojem je njegova Sūduva pobijedila Žalgiris s 1:0 obranio je dva kaznena udarca, i to jedan za drugim

Ivan Kardum, bivši vratar Osijeka i Slavena, postao je junak Sūduve. Naime, u derbiju litavskog prvenstva u kojem je njegova Sūduva pobijedila Žalgiris s 1:0 obranio je dva kaznena udarca, i to jedan za drugim.

Sudac je nakon sat vremena igre kod rezultata 0:0 dosudio kazneni udarac za gostujuću momčad. Kardum je obranio udarac bivšeg hajdukovca Tomislava Kiša, ali je sudac tražio da se jedanaesterac ponovi.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Ivan Kardum
1/17

Odgovornost je preuzeo drugi igrač koji je promijenio stranu, ali ga je Sūduvin vratar opet pročitao. nakon još jedne sjajne obrane Ivana su preplavile emocije te se zatrčao prema sucu. U tome je malo pretjerao pa mu je sudac pokazao žuti karton.

U 70. minuti pobjedu domaćoj momčadi donio je igrač iz BiH Mirhet Topcagić. Nakon 12 kola vodi Sūduva s 30 bodova ispred Žalgirisa (25) i Kauno Žalgirisa (22).

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?, pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije