Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA

Bivši Vatreni isključen tik pred zadnji sučev zvižduk

Russian Football Premier League: Lokomotiv Moscow vs FC Krasnodar
SERGEI FADEICHEV/Newscom/PIXSELL
21.11.2020.
u 20:14

Gol za tri boda postigao je Mirančuk (72-11m). Lokomotiv je sada šesti sa 24 boda, dok je Arsenal 12. sa 13 bodova

Bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka isključen je zbog dva žuta kartona u posljednjoj minuti susreta 15. kola ruskog prvenstva između Lokomotiva iz Moskve i Arsenala iz Tule, no njegov Lokomotiv je i bez njega stigao do minimalne 1-0 (0-0) pobjede. 

Gol za tri boda postigao je Mirančuk (72-11m). Lokomotiv je sada šesti sa 24 boda, dok je Arsenal 12. sa 13 bodova.

Kapetan mlade hrvatske reprezentacije Nikola Moro igrao je do 87. minute za moskovski Dinamo koji je kao gost u gradskom derbiju igrao 1-1 (0-0) protiv Spartaka. Spartak je tako ostao treći sa 29 bodova, a Dinamo četvrti sa 27.

Ranije u subotu je stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren bio strijelac za Zenit iz Sankt Peterburga koji je odigrao 2-2 (1-1) na gostovanju kod Ahmata u Groznom. Lovren je u 48. minuti doveo Zenit u vodstvo od 2-1 odličnim udarcem glavom s osam metara nakon ubačaja Douglasa Santosa. Bio je to drugi Lovrenov pogodak za Zenit u ruskom prvenstvu. Inače, Zenit je poveo i sa 1-0 golom Kuzjajeva (16), na 1-1 poravnao je Berisha (26), a isti je igrač postigao i drugi gol za Ahmat iz kaznenog udarca u 53. minuti. Lovren je odigrao čitav susret za Zenit, dok je svih 90 minuta u momčadi Ahmata odradio Zoran Nižić.

Zenit sada ima 31 bod, kao i vodeći CSKA iz Moskve koji će svoj susret 15. kola igrati u nedjelju na svom terenu protiv Sočija, dok je Ahmat peti sa 24 boda, jednim više od sedmog Sočija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije