Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna škola

Bivši trener Hajduka i službeno preuzeo Dinamovu mladost

Željko Kopić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
27.04.2020.
u 14:43

Damir Krznar otišao je u stručni stožer prve momčadi

Nogometna škola GNK Dinamo od danas je pojačana izuzetnim stručnjakom i svojim bivšim juniorom Željkom Kopićem, objavio je klub iz Maksimira na svojim stranicama.

Odlaskom Damira Krznara u stručni stožer prve momčadi, Kopić je preuzeo njegovo mjesto voditelja nogometne škole GNK Dinamo. 

- Osjetio sam da je to izazov koji mi treba, funkcija koja će me poticati na dokazivanje na najvišoj razini i koja će od mene zahtijevati maksimalan angažman jer drugačije u Dinamu ne možeš raditi – rekao je Kopić po preuzimanju nove funkcije u Maksimiru dodavši kako su strategija i klupski ciljevi na prvome mjestu.

- Naš imperativ je da unutar nogometne škole ponudimo uz najbolju moguću nogometnu izobrazbu i kvalitetan sportski život koji će Dinamovu mladost formirati kao ljude, sportaše i u konačnici nogometaše – poručio je Kopić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije