Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOHHNY BACH

Bivši trener Bullsa otkrio da je Jordan zbog Madonne bio jako ljubomoran na Pippena

SPORTS-BKN-LASTDANCE-SPORTSPLUS-7-TB
CHARLES CHERNEY/Newscom/PIXSELL
23.09.2021.
u 20:00

- To je ubilo Michaela. Trebali ste vidjeti djevojke koje su Pippena čekale posvuda gdje bi se pojavio.

Michael Jordan na parketu je bio apsolutni kralj, nedodirljiv i nedostižan, no izvan njega bio je samo čovjek, što mu je donijelo neke frustracije. Posebno kad se pokušao nadmetati sa Scottiejem Pippenom.

Naime, Johnny Bach (91), bivši pomoćnik trenera Chicago Bulla Phila Jacksona iz razdoblja od 1991. do 1993., otkrio je za The Sports Rush da Jordan nije bio baš najsretniji činjenicom da Pippen ima puno više uspjeha kod žena. Dapače, tvrdi da je bio ljubomoran.

- To je ubilo Michaela. Trebali ste vidjeti djevojke koje su Pippena čekale posvuda gdje bi se pojavio - kazao je pa se osvrnuo na anegdotu s Madonnom:

- Madonna je Pippena kupala u limuzini s hidromasažnom kadom svaki put kada bismo dolazili u Los Angeles. Jordan je bio ljubomoran i želio je zavesti Madonnu, ali pjevačica ga je odbila.

Još kad se pridoda toj priči i ona da su Madonna i Dennis Rodman bili u kratkoj vezi 1994... svakako da Air Mike ima razloga za nezadovoljstvo i zbunjenost zašto on nije bio njen tip. Možda jer je po svim kriterijima bio, kako se kaže, dobar dečko?

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:24 23.09.2021.

Ovo je jedna od jacih nebuloza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije