Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO KAZNU

Bivši svjetski broj 1 u istom danu uhićen dvaput

Ilie Nastase
Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL
1/4
25.05.2018.
u 19:54

Morat će platiti malo više od 2000 kuna, a dobit će i šest kaznenih bodova.

Rumunjska policija danas je čak dva puta uhitila bivšeg tenisača Iliea Nastasea (71).

Prvo su ga rano jutros zaustavili dok je vozio automobil pod utjecajem alkohola, no odbio se podvrgnuti alkotestu.

Nedugo je ipak pušten, no samo šest sati kasnije ponovno ga je policija privela.

Ilie Nastase
1/11

Ovog puta jer je skuterom prošao kroz crveno.

Na kraju je opet pušten, te će morati platiti malo više od 2000 kuna, a dobit će i šest kaznenih bodova.

Inače, Nastase je profesionalno igrao od 1969. do 1985., a prvi na svijetu je bio od 23. kolovoza 1973. do 2. lipnja 1974.

Komentara 3

TH
thira
12:15 26.05.2018.

Za Matiju Majdaka ! Ako vec "pokrivate" rubriku tenis, onda i pisite o tenisu. Ilie Nastase (71) je zanimljiv za ljubitelje tenisa s nasih prostora po tome sto je 1973. godine u finalu pariskog turnira "Roland Garros" pobijedio ondasnju velikuu tenisku zvijezdu Jugoslavije, tog krasnog i visokog Splicanina Nikolu Pilica. Nakon te pobjede, Ilie Nastase je postao broj 1, na ondasnjoj teniskoj ljestvici ATP. Osobno vam preporucujem da odete do sefa sportske rubrike "VL", i da mu predlozite da vas pusti na jedan dan u Opatiju gdje zive Nikola Pilic i njegova supruga glumica, Novosadjanka Mia Adamovic. Tu se, nakon Minhena, preselio Nikola Pilic gdje ima svoju tenisku Akademiju. Bice za citaoce vrlo interesantno da procitaju kako i pod kojim uslovima (po njega losim uslovima) je izgubio to finale inace na najtezem GS turniru medju cetiri koliko ih postoji. Ovo sto je u 71. godini zivota uradio Nastase s autom i samo malo kasnije sa skuterom, samo govori o tome da je Nastase jos uvijek zvijezda koja hoce da se o njemu prica. Mogao je Nastase da je htio ostati u Parizu (perfektno govori francuski), zivjeti u Monaku ili bilo drugdje, ali se vratio u zemlju svojih korijena.

Avatar Django
Django
14:36 29.05.2018.

Uuuuuu, al ga je kaznilo.

DH
dalibor.hren
10:43 27.05.2018.

"Pod utjecajem alkohola", a nije alkotestiran!? Možda je bio drogiran za vlastite potrebe!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije