Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE BIH SE SLOŽIO DA JE NAJBOLJI'

Bivši šef momčadi Formule 1 otkrio: Schumacherova supruga svima zabranile posjete

NRW state prize for former F-1 world champion Michael Schumacher in Cologne
Wolfgang Rattay/REUTERS
31.08.2022.
u 11:41

'Ne bih se složio sa tim da je Schumi najbolji svih vremena. Malo sam rezerviran po tom pitanju. Naravno, to je samo moje mišljenje, svatko ima pravo na svoje.'

Corinna Schumacher, supruga legendarnog vozača Michaela, zabranila je gotovo svima da posjećuju njenog supruga.

Otkrio je to Eddie Jordan, bivši šef F1 momčadi, usput je otkrio neke detalje iz Corinine prošlosti. 

- Corina je u jednom trenutku bila u vezi sa mojim vozačem Heinzom-Haraldom Frentzenom. Napustila ga je i udala se za Michaela kasnije. Pošto je znam, kontaktirao sam je i pitao sam da li bih mogao da dođem da vidim Schumahera. Dobio sam negativan odgovor. Rekla mi je da nitko ne može da ga vidi osim najbližih članova obitelji. Nedugo posle toga mi je prišao njegov sin Mick i zaista je divan momak - rekao je irski biznismen i vlasnik Jordana koji se natjecao do 2005. godine. 

Pod njegovim vlasništvom, legendarni Nijemac je vozio samo jednom prilikom, u Belgiji 1991. godine u kvalifikacijama.

>> Pogledajte i veliki razgovor s Ivicom Kostelićem

 

Ključne riječi

Komentara 1

VA
valides
16:41 02.01.2023.

"da li bih mogao da dođem da vidim Schumahera. Dobio sam negativan odgovor. Rekla mi je da nitko ne može da ga vidi osim najbližih članova obitelji. Nedugo posle toga mi je prišao njegov..." Sa kojih prostora je ovaj rukopis????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije