Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgnan na tri mjeseca

Bivši nogometaš Zadra uhićen i protjeran iz Hrvatske

'sport 15.10.2009.Zapresic, 11. kolo prve HNL utakmica izmedju NK Inter Zapresic i NK Zadar.Luiz Paulo Hilario, Bernard Gulic i Erdzan Beciri. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
16.12.2009.
u 17:23

MUP nije odobrio radne dozvole za Celu, Bečirija i Alimanovića jer Zadar nije mogao potvrditi da je klub platio sve porezne obveze.

Bivši nogometaš Zadra Semiran Cela (20) uhićen je prošle srijede pri prelasku državne granice kod Neuma jer nije imao boravišnu vizu. Taj nogometaš iz Albanije zbog toga je dobio izgon, odnosno zabranu ulaska u Hrvatsku na tri mjeseca.

Komentirajući slučaj, direktor NK Zadra Novica Erlić kazao je kako su 27. studenoga dobili pismenu obavijest MUP-a da za Celu, Bečirija iz Slovenije i Alimanovića iz BiH nije odobrena radna dozvola. Cela i Alimanović obaviješteni su da u roku od 24 sata, a Bečiri u roku od pet dana moraju napustiti Hrvatsku. U zadarskom prvoligašu rekli su nam kako je u obrazloženju neizdavanja radnih dozvola MUP naveo da je to zbog toga što NK Zadar nije podmirio sve porezne obveze.

Dodali su kako Cela usto nije priložio ni rješenje o nekažnjavanju. NK Zadar je, kažu, za tu trojicu igrača u srpnju osigurao privremenu dozvolu boravka u trajanju od tjedan dana, a u međuvremenu su za njih zatražili izdavanje radne dozvole, čime se, tvrde, stječe mogućnost boravka do završetka postupka dobivanja radne dozvole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije