Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Bivši nogometaš Hajduka tragično preminuo u 26. godini života

Ivo Valentino Tomaš
Foto: hajduk.hr
31.12.2019.
u 13:20

Za seniorsku momčad Hajduka odigrao je 29 utakmica i postigao četiri zgoditka.

Jutros je tragično preminuo bivši nogometaš Hajduka Ivo-Valentino Tomaš. Rođen je 28. srpnja 1993. godine u Splitu, objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici.

Igračku karijeru započeo je u Uraniji iz Baške Vode, a potom je nosio dres Zmaja iz Makarske odakle je stigao u Hajdukove mlađe uzraste. Bio je dio kadetske momčadi Hajduka koja je u sezoni 2009/10, osvojila Hrvatski nogometni kup, kao i juniorske ekipe koja je sezoni 2011/12 postala prvak Hrvatske.

Za seniorsku momčad Hajduka odigrao je 29 utakmica i postigao četiri zgoditka. Debitirao je u prvenstvenom susretu protiv Karlovca u Splitu, 7. travnja 2012., kada je Hajduk slavio s 1:0. Bio je dio momčadi Hajduka koja je u sezoni 2012/13, osvojila Hrvatski nogometni kup. 

Nakon odlaska iz Hajduka nosio je dres Dugopolja, potom je igrao u Njemačkoj te ponovno u Uraniji iz Baške Vode.

O posljednjem ispraćaju nogometaša Ive-Valentina Tomaša, javnost će biti na vrijeme obaviještena.

Ključne riječi

Komentara 5

UH
uhljebčina
13:42 31.12.2019.

e, to je tragedija.... umjesto slavlja, plač i tuga za jednim mladim životom. Kad umre staro čeljade, to je k'o dobar dan, nikom ništa, i ja tada nikome nikada ne izjavljujem saučešće, jer mi ni je žao. Ali kad umre ovako mlad čovjek, to je tuga do neba. Moja najdublja sućut.

Avatar majkuvam
majkuvam
17:48 31.12.2019.

Kako bi bilo da pišete malo preciznije o razlogu smrti?Jel možda bio suicid pa se o tome ne piše,tabu tema?

MA
MAX127
14:06 31.12.2019.

Pocivao u miru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije