Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIJELO GA

Bivši napadač Dinama raskrinkao sramotnu Mamićevu naredbu!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
05.05.2020.
u 07:31

Sivonjić je napisao komentar koji je dokaz kako se sramotno upravljalo Dinamom i kako je uprava kluba otvoreno ratovala sa svojim navijačima, pritom na ružan način koristeći se igračima.

Bivši napadač Dinama Ilija Sivonjić, koji je u Maksimiru proveo dvije sezone svoje karijere, ovih je dana opet aktualan među Dinamovim navijačima.

Naime, Sivonjić se uključio u akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu" u kojoj Udruga "Dinamo to smo mi" skuplja sredstva za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, odnosno za nabavu potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, kamo su vraćene nakon potresa u Zagrebu.

Dres koji je u vrijeme igranja za Dinamo nosio Sivonjić postao je veliki hit na aukciji, a jedan navijač u šali je rekao kako bi najskuplji dres bio onaj u kojem je "pao" najpoznatiji promašaj u povijesti HNL-a.

Sam Sivonjić javio se odmah ispod komentara i napisao: "Nije. To je dres kad sam protiv Cibalije dao gol za 4:3 i donio naslov Dinamu", spremno se našalivši na svoj račun.

Nakon toga u istoj je objavi Sivonjić napisao još jedan komentar koji je dokaz kako se sramotno upravljalo Dinamom i kako je Uprava kluba otvoreno ratovala sa svojim navijačima, pritom na ružan način koristeći se igračima.

Naime, jedan navijač poručio je Sivonjiću kako bi "još skuplji" bio dres u kojem je zabio gol Hajduku, a Sivonjić je i njemu odgovorio. Napisao mu je da je "šef" (radi se, naravno, o Zdravku Mamiću) zabranio da slave golove s navijačima, ali je njega "ponijelo".

Taj iskreni odgovor oduševio je brojne navijače Dinama, svi su redom čestitali Sivonjiću.

Nadamo se da se takva vremena, kada igrači doslovno nisu smjeli slaviti sa svojim navijačima, u Dinamu više neće ponoviti.

24.07.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 1. kola T-Com HNL izmedju NK Dinamo i NK Hrvatski dragovoljac. Ilija Sivonjic, Mario Jurin Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 7

CA
cassiano
08:25 05.05.2020.

Moze li mi netko objasniti,kako to da je Mamic zabranjivao slavljenje gola s navijacima ako su ti navijaci bojkotirali jlub i niau dolazili na utakmice?

DU
Deleted user
09:45 05.05.2020.

nikad mi nece biti jasno kako je ovaj panj uopce zaigrao za Dinamo

SV
sveznam1
07:57 05.05.2020.

sivonjic ne kuzis ti bas igru...Ti nikad ne bi igrao u Dinamu da je te mamic kao polutalenta nije zelio prodati pod dobru robu..i takve je on skupljao u svojem ducanu uz par iznimaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije