Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO U FILMU

Bivši MMA borac ima 140 kg i čuva jednoga od najboljih nogometaša i njegovu dragu

Instagram
18.01.2021.
u 19:20

Oko njega se uvijek pojavljuje velik broj obožavatelja, a naravno zbog toga Cristiano mora jako paziti na svoju sigurnost, točnije, moraju to raditi drugi - njegovi tjelohranitelji

Cristiano Ronaldo je jedan od najboljih i najpoznatijih nogometaša svih vremena, a svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva veliku pažnju. 

Bilo je to tako i kada je doalzio u Hrvatsku na odmor, a ništa drugačije nije niti u ostalim dijelovima svijeta. Bio s prijateljima, u shoppingu ili gdje drugdje, on je uvijek atrakcija. 

Oko njega se uvijek pojavljuje velik broj obožavatelja, a naravno zbog toga Cristiano mora jako paziti na svoju sigurnost, točnije, moraju to raditi drugi - njegovi tjelohranitelji. 

Šef Cristianovog osiguranja je Goncalo Salgado. On je bivši MMA borac i dobar prijatelj s Portugalcem. 

Čuvao je Cristiana na reprezentativnim okupljanjima, ali i na nekim klupskim utakmicama kao i ostalim događajima na kojima se pojavljuje poznati nogometaš. 

U svojoj MMA karijeri je ovaj 140 kg težak borac imao sedam profesionalnih borbi od 2006.-2011. godine od kojih pet pobjeda i dva poraza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije