Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo jako

Bivši Kovačev igrač otvoreno govorio o njegovim metodama

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
08.01.2019.
u 10:18

Kovačev nasljednik Adi Hütter daleko je opušteniji, a na treninzima više voli rad s loptom - kazao je Haller

Sebastien Haller, 24-godišnji napadač Eintrachta i trenutačno šesti strijelac Bundelige s devet pogodaka i osam asistencija, prisjetio se kako je to bilo živjeti uz Niku Kovača dok je vodio frankfurtsku momčad.

Kovač je s Eintrachtom lani osvojio njemački kup, pa karijeru kao strateg nastavio u Bayernu, upravo u klubu koji je u finalu tog natjecanja svladao s 3:1.

- Niko voli sve držati pod kontrolom. Borac je koji golemu važnost pridodaje tjelesnoj spremi momčadi. Njegov nasljednik Adi Hütter daleko je opušteniji, a na treninzima više voli rad s loptom. Kod Kovača se žestoko radilo i tijekom tjedna - usporedio je Haller, pa dodao da oba stratega imaju istu karakteristiku:

- Obojica su izvanredni treneri koji odlično analiziraju igru protivnika - naglasio je francuski napadač, koji je u Eintracht stigao u ljeto 2017. godine za sedam milijuna eura iz Utrechta.

Eintracht je trenutačno šesta momčad Bundeslige s 27 bodova, te za četvrtoplasiranim Leipzigom, odnosno Ligom prvaka, kasni samo četiri boda.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije