Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE ZAMJENU

Bivši igrač Dinama na pragu bivšeg polufinalista Lige prvaka

Filip Benković i Jozo Šimunović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.05.2019.
u 20:56

Deportivo Alaves je završio sezonu na 11. mjestu u prvenstvu među 20 klubova. Njegov vlasnik Baskonia-Alaves je 85-postotni vlasnik Istre 1961 iz Pule

Španjolski nogometni prvoligaš Deportivo Alaves zainteresiran je za dovođenje Joze Šimunovića, hrvatskog braniča iz Celtica, izvijestile su u petak španjolske novine Marca ne navodeći izvor informacije.

Taj dnevnik piše kako Alavesov sportski direktor Sergio Fernandez traži na tržištu stopera za iduću sezonu jer je sasvim izgledno da će ovo ljeto iz kluba otići 25-godišnji Guillermo Maripán i to najvjerojatnije u englesku ligu.

Jozo Šimunović, 24-godišnji središnji branič, sa Celticom ima ugovor do ljeta 2021. godine.

Za prvaka Škotske je ove sezone nastupio 29 puta, a njegova tržišna cijena kreće se oko 3,25 milijuna eura, podatak je Transfermarkta internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Deportivo Alaves je završio sezonu na 11. mjestu u prvenstvu među 20 klubova. Njegov vlasnik Baskonia-Alaves je 85-postotni vlasnik Istre 1961 iz Pule.

Deportivo je 2004. godine igrao polufinale Lige prvaka gdje ga je izbacio Mourinhov Porto. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Sokol
Sokol
21:33 24.05.2019.

???? pa deportivo i alaves su dva razlicita kluba. deportivo je igrao polufinale a ne alaves koji se zanima za simunovica. Pa gdje nalazite ove novinare

BL
Blitzkrieg
22:12 24.05.2019.

Inače ne komentiram, ali ovo mi je tako diglo živce! Sramota novinarska, kako mješati ta dva kluba. Ono je deportivo la coruna, a ovaj alaves vjerojatno nikad nije vidio ligu prvaka. Uostalom, Celtic je bivši prvak Europe (sumnjam da je to ovaj novinar znao) pa prelazak u navodnog bivšeg polufinalista predstavlja kao uspjeh. I ta kategorizacija klubova me isto nervira, da je prešao u Steauu (FCSB) ili Nottingham Forest bi bio veći uspjeh od PSG ili Man City... ma joooj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije