Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
De Boer odlazi?

Bivši Hajdukov trener među kandidatima za Interovu klupu!

Frank de Boer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.10.2016.
u 10:31

Talijani tako već nekoliko dana špekuliraju o mogućem De Boerovom nasljedniku, a kao jedan od kandidata se spominje i bivši trener Hajduka Edoardo Reja

Frank de Boer možda broji i svoje posljednje sate na klupi talijanskog Intera. Nerazzurri su u Serie A nanizali tri poraza u nizu, a ako protiv Torina u srijedu navečer ne pobijede, Nizozemcu je neizbježan otkaz.

Talijani tako već nekoliko dana špekuliraju o mogućem De Boerovom nasljedniku, a kao jedan od kandidata se spominje i bivši trener Hajduka Edoardo Reja.

- Znam da se moje ime dovodi u vezu s Interom. Očigledno je da moji rezultati nisu prošli nezapaženo, kao i činjenica da imam iskustva da preuzmem klub usred sezone. Moram naglasiti da još uvijek nisam dobio službenu ponudu, ali sam svakako spreman za priliku da vodim klub poput Intera - kazao je Reja talijanskim medijima, piše Goal.

Reja je vodio Hajduk od kolovoza 2009. godine pa do veljače 2010. godine. Najveći trag je ostavio trenirajući klubove iz Serie A - Lazio, Napoli, Cagliari, Cataniju, Genou, a posljednji angažman je imao u Atalanti. Osim Reje, kao mogući kandidat za trenera Intera se spominje i Laurent Blanc.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije