Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Bivši europski doprvak dolazi spasiti Perišića od Contea?

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.07.2019.
u 16:28

Ivan Perišić u srijedu je zaigrao u vrhu napada uz  Sebastiana Esposita

Ivan Perišić zaigrao je u srijedu poslijepodne u Kini protiv Juventusa na Međunarodnome kupu prvaka, a zanimljivost kaže da ga je Antonio Conte stavio u sam vrh napada uz Sebastiana Esposita.

Naime, Conte nije bio oduševljen kako se hrvatski reprezentativac snašao u ulozi lijevog bočnog u 3-5-2 formaciji, pa su se u talijanskim medijima pojavila nagađanja da je s dolaskom Contea njegova karijera u Interu definitivno završila.

Gazzetta dello Sport u srijedu donosi da se za Perišića počeo raspitivati Monaco, premda se u komcinaciji još uvijek vrti i razmjena s Manchester Unitedom.

Inter želi Romelua Lukakua ali ne pristaje platiti koliko Manchester United za njega traži (oko 80 milijuna funti), pa se često spominje i mogućnost odlaska Perišića u suprotnom smjeru uz, naravno, još dosta gotovine.

Nogometaši Juventusa svladali su Inter sa 2:1 (1:1, 0:1) boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je u osnovnom dijelu utakmice Međunarodnom kupu prvaka u Nanjingu rezultat bio 1:1.

Inter je poveo već u desetoj minuti,  i to kada je nakon ubacivanja iz kuta branič Juventusa Matthijs de Ligt nespretno zahvatio loptu i poslao je u vlastitu mrežu.

Juventus je na izjednačenje čekao do 68. minute. Cristiano Ronaldo izveo je slobodan udarac s ruba kaznenoga prostora, a lopta na putu prema golu zahvatila Škriniara u živom zidu te promijenila smjer i prevarila vratara Padellija.

Odluka o pobjedniku pala je u raspucavanju s bijele točke u kojem je briljirao 41-godišnji vratar Gigi Buffon.

Obranio je udarce Ranocchije i Longoa, ali su nakon preciznih Cancela, Ronalda i Cana promašili Rabiot i Bernardeschi. U šestoj seriji Buffon je obranio i udarac Borje Valera, a pobjedu Juventusu donio je Turčin Demiral. 

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su u početnoj postavi Intera, a Antonio Conte ih je povukao iz igre u 78. minuti. Kod pobjednika je Mario Mandžukić na početku drugog poluvremena zamijenio Argentinca Gonzala Higuaina.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije