Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam Allardyce

Bivši engleski izbornik preuzeo Crystal Palace

Sam Allardyce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
24.12.2016.
u 00:19

Allardyce je prošle sezone spasio Sunderland od ispadanja iz Premier lige, da bi nakon ovogodišnjeg Eura na mjestu engleskog izbornika zamijenio Roya Hodgsona, ali je reprezentaciju vodio u samo jednoj utakmici prije no što je morao odstupiti zbog skandala

Engleski nogometni prvoligaš Crystal Palace za novoga je menadžera angažirao bivšeg izbornika engleske reprezentacije Sama Allardycea koji će na toj dužnosti zamijeniti Alana Pardewa koji je otpušten u četvrtak. 

Allardyce je prošle sezone spasio Sunderland od ispadanja iz Premier lige, da bi nakon ovogodišnjeg Eura na mjestu engleskog izbornika zamijenio Roya Hodgsona, ali je reprezentaciju vodio u samo jednoj utakmici prije no što je morao odstupiti zbog skandala.

Naime, otkriveno je kako nudi savjete kako "zaobići" pravila vezana za transfere igrača.

Pardew je dobio otkaz u Crystal Palaceu zbog niza loših rezultata zbog kojih je momčad pala na 17. mjesto na ljestvici sa 15 bodova, jednim više od 18. Sunderalnda koji se nalazi u zoni ispadanja.

Allardyce bi mogao voditi "orlove" već u ponedjeljak na gostovanju kod Watforda.

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:48 24.12.2016.

Bivši engleski izbornik iznenađujuđe preuzeo Crystal Palace makar je imao bolje ponude Cibalije iz Vinkovaca i NK Dugopolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije