Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠILI WERDER

Bivši Dinamov dragulj u finalu Njemačkog kupa!

RB Leipzig introduces new member Dani Olmo
Jan Woitas/DPA/PIXSELL
30.04.2021.
u 23:48

Leipzig je već jednom igrao u finalu kupa 2019., ali tada je u finalu bolji bio minhenski Bayern sa 3:0

RB Leipzig se plasirao u petak u finale njemačkog kupa nakon što je u polufinalu  Bremenu pobijedio domaći Werder sa 2:1 nakon produžetaka.

Pobjedu Leipzigu je osigurao švedski reprezentativac Emil Forsberg pogotkom u 120. minuti.

Nakon što je prvih 90 minuta završilo bez pogodaka 0:0, Južnokorejac Hwang Hee-Chan je doveo Leipzig u vodstvo na početku produžetaka, u 93. minuti. Međutim nadu Werderu pruža Leonardo Bittencourt koji je izjendačio u 105. minuti. No, 15 minuta kasnije Forsberg donosi pobjedu i finale Leipzigu.

Leipzig je već jednom igrao u finalu kupa 2019., ali tada je u finalu bolji bio minhenski Bayern sa 3:0. 

Sada će pokušati 13. svibnja u Berlinu prvi put u povijesti osvojiti kup. Suparnik u finalu će mu biti bolji iz ogleda između Borussije Dortmund i drugoligaša Holstein Kiela koji se igra sutra u 20,30 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije