Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdi da je nevin

Bivše ga ne podnose: Jedna tvrdi da ju je davio, a druga ne želi s njim odgajati dijete koje nosi

Zadar: Alexander Zverev s djevojkom Brendom odlazi s jahte Asha
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/3
30.10.2020.
u 09:57

Šaripova je priču o napadu objavila putem Instagrama

Njemački tenisač Alexander Zverev (23) negirao je optužbe da je fizički zlotavljao bivšu djevojku Olju Šaripovu, te je istodobno potvrdio da će postati otac s bivšom partnericom Brendom Pateom.

Mlada Ruskinja je optužila Zvereva da ju je pokušao zadaviti tijekom US Opena, te tome dodala kako ju je udario glavom u zid.

Šaripova je priču o napadu objavila putem Instagrama i u početku nije imenovala napadača, ali je kasnije potvrdila ruskim medijima da je to Zverev. Šaripova je također navela da je iz hotela morala pobjeći bosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хорошее начало сентября🌾

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Sedmi tenisač svijeta optužbe svoje bivše djevojke nazvao je neutemeljenim.

- Žao mi je što je dala takve izjave jer optužbe jednostavno nisu istinite. Imali smo vezu, ali ona je davno završila. Zašto se Olja sada odlučila za takve optužbe, stvarno ne znam - napisala je teniska zvijezda.

Istoga dana potvrdio je kako će s bivšom partnericom, 27-godišnjim njemačkim modelom, dobiti dijete, te u objavi na Instagramu rekao da se veseli dolasku bebe na svijet.

Na njegovu žalost, njegova bivša djevojka, njemačka manekenka Brenda Paeta (27), prije nekoliko dana je rekla da više ne želi čuti za njega.

- Trudna sam 20 tjedana i čekam Alexanderovo dijete, ali ne dolazi u obzir da to dijete odgajamo zajedno.  Imali smo različite poglede na život zbog čega smo se i rastali - kazala je Brenda za njemački Bild.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander Zverev (@alexzverev123) on

Ključne riječi

Komentara 2

LE
lenger
13:26 30.10.2020.

Pa s ovakvim prezimenom, kaj bi drugo bio nego zver?

ZA
Zapadnjak
10:04 30.10.2020.

Tip i bez optuzbi za zlostavljanje djeluje kao klasicni razmazeni man child, nisam nikad dosad cuo ovu pricu, ali i da je istinita, ne bi me nesto posebno iznenadilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije