Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO TEŽE

Znate li koji se hrvatski nogometaš skriva iza ove fotografije?

Danijel Pranjić
Foto: Facebook
19.04.2016.
u 18:01

Ima probleme s ozljedom pa se nalazi na terapijama koje mu organizira njegov Panathinaikos, a sve brižno arhivira fotografijama

Danijel Pranjić nikad nije volio uobičajen stil pa smo se često mogli iznenaditi nekom novom tetovažom ili frizurom, ali ova posljednja potpuno ga je promijenila i rijetki bi ga prepoznali.

Ima probleme s ozljedom pa se nalazi na terapijama koje mu organizira njegov Panathinaikos, a sve brižno arhivira fotografijama. Ipak, ona iz lifta nekako odskače sama po sebi jer hrvatski reprezentativac podsjeća na nekog modnog gurua.

Uostalom, pogledajte sami pa recite biste li prepoznali Danijela Pranjića na slici, a da vam nitko ne kaže o kome se radi.

>> Hrvatski nogometaš opet iznenađuje novom frizurom. Sad ima tek pola kose na glavi

Komentara 8

ĆA
ćaćaća
19:15 19.04.2016.

mali iskompleksirani seljačić koji je zaradio našto love pa bi sad bio frajer..

Avatar Pravednik80
Pravednik80
18:48 19.04.2016.

A onda kažu da su manekenke i nogometaši pametni. Daje molim vas. Ovaj ima preko 30, a izgleda kao balavac. Bilo bi mu bolje da drži knjigicu u ruci, nego taj mobitel i naslikava se kao de:::l.

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
19:00 19.04.2016.

Moj pranjiću nikad od tebe igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije