Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Suhopolje

Biškupu i Pejiću prvima otpusno pismo

Nogomet
20.10.2009.
u 15:10

- Priznajemo, bilo je teških gostovanja, no propustiti nekoliko golova na pladnju i to nekoliko puta zaredom, neoprostivo je. Počeli smo dobro, u prvom smo zamahu bili i pri vrhu, no tada su stvari krenule nizbrdo. Upozoravali smo trenera da mora promijeniti strategiju, da je igra loša, no svaka sljedeća utakmica pokazala je da se ne poštuje institucija i savjeti uprave - Mladen Slavić, direktor NK Suhopolja, objasnio je "čistku" u klubu, u kojoj se na suradnji zahvalio treneru Draženu Biškupu i sportskom direktoru Predragu Pejiću.

Klub je zahvalio i igračima Adnanu Likiću te Goranu Jurakiću.

Dosadašnji trener rekao je da se sam povukao.

- Možda smo se iscrpili još u borbi tijekom proljeća, pa ove jeseni više ništa nisam mogao izvući iz momčadi. Ostalo ne želim komentirati - istaknuo je Biškup, koji je novi angažman već pronašao u Lučkom.

Uprava ističe kako je kap koja je prelila čašu strpljenja i pružanja novih prilika bila posljednja utakmica protiv fenjeraša Moslavine, s kojom su suhopoljski plavi na domaćem terenu odigrali bez pogodaka.

- U čak sedam utakmica nismo dali niti jedan gol. Kako je to uspješan rezultat? Početkom sezone računali smo na domaće snage, u nogometašima iz naše nogometne škole vidjeli smo budućnost kluba, no od 26 igrača uvijek je igrala ista postava - kaže Slavić.

Trenersku palicu preuzeo je domaći čovjek Anton Pranjić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije