Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA DIJETE U TRUDNOĆI

Biserka Petrović o Draženovoj bivšoj djevojci Klari: Ona je monstrum!

Biserka Petrović i Klara Szalantzy
Foto: Sven Simon/DPA/Marko Prpić/PIXSELL
1/3
07.06.2020.
u 20:01

Automobil je vozila Draženova djevojka Klara koja se uspješno oporavila. Ubrzo se opet vratila za volan, a 2001. godine udala se za legendarnog njemačkog nogometaša Olivera Bierhoffa

Dražena Petrovića nema već 27 godina. Košarkaški Mozart poginuo je u automobilskoj nesreći 7. lipnja 1993. godine na njemačkoj autocesti. S Draženom su u crvenom Golfu bile njegova djevojka Klara Szalantzy i njezina prijateljica Hilal Edebal, talentirana košarkašica Sveučilišta Niagara.

Više o Hilal Edebal, koja je sjedila na stražnjem sjedištu, pročitajte OVDJE.

Automobil je vozila Draženova djevojka Klara koja se uspješno oporavila. Ubrzo se opet vratila za volan, a 2001. godine udala se za legendarnog njemačkog nogometaša Olivera Bierhoffa

Šest godina kasnije paru se rodila kći, a 2010. godine u osmom mjesecu trudnoće Klara je izgubila dijete. Iste godine preminuo je i njezin brat Ladislav.

Klara se nikada nije javila prijateljici Hilal, ali ni Draženovoj majci Biserki Petrović.

– Ona je monstrum. Nije čak ni s Hilal u kontaktu. Nije ju posjećivala ni dok je bila bolesna iako su dugogodišnje prijateljice i igrale su košarku zajedno od malih nogu. Hilal je studirala u Americi i kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno u Frankfurt po Dražena – rekla je jednom prilikom Biserka Petrović.

Komentara 42

AA
Aartur
20:38 07.06.2020.

Da ja vaš naslov prenesem u komenatrima, dobio bi karton

SK
skupiduša
20:51 07.06.2020.

Bol za sinom nikad ne prestaje, ali nije utjeha u okrivljavanju drugih, nitko nije želio tu smrt. Mogli su svi poginuti.

ŠA
šalata
22:08 07.06.2020.

Biserka Petrović terorizira sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije