Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U21 VATRENI

Bišćanovi dečki više ne ovise o sebi

13.11.2020.
u 17:00

Sve je izgledalo idealno nakon prvih 45 minuta jer su naši golovima More i Bistrovića imali 2:0 i činilo se da ćemo 17. studenoga u Puli samo morati potvrditi vizu za Euro pobjedom protiv već otpisane Litve

Hrvatska U-21 reprezentacija jučer je u Škotskoj igrala ključnu utakmicu za Euro, vodila je 2:0, imala sve u svojim rukama, a onda su naši sve prosuli i završilo je 2:2, što za nas nije dobro.

Sve je izgledalo idealno nakon prvih 45 minuta jer su naši golovima More i Bistrovića imali 2:0 i činilo se da ćemo 17. studenoga u Puli samo morati potvrditi vizu za Euro pobjedom protiv već otpisane Litve.

No, početak drugog dijela za nas je bio kao u horor filmovima; najprije je vratar Šemper pogriješio u 54. minuti i primio nepotreban gol, a samo dvije minute poslije Sosa je zaradio izravni crveni karton, što su Škoti iskoristili i u 70. minuti izjednačili. I tako smo mi od komforne situacije došli do toga da postoji velika mogućnost da uopće ne odemo na Euro. Naime, sada smo treći u skupini, imamo bod manje od Češke i od Škotske, a na Euro ide prvoplasirana reprezentacija i pet najboljih drugoplasiranih.

Česi već danas igraju protiv Grčke, a nakon toga i Škoti. Mi sad moramo čekati nečiji kiks da bismo uopće bili u prilici barem nekoga od njih preskočiti na ljestvici.

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:47 13.11.2020.

velika šteta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije