Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Bišćanova družina prošetala Pulom, Rijeka uvjerljiva protiv Istre

Istra - Rijeka
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/7
22.09.2019.
u 20:54

Treća Rijeka sada ima 15 bodova, jedan manje od drugog Dinama, dok je Istra 1961 ostala osma s osam bodova, iza nje su Varaždin sa sedam i Inter sa šest bodova. Na vrhu je Hajduk s 19 bodova

U susretu 9. kola Prve HNL Rijeka je kao gost svladala Istru 1961 s 3-0 (2-0). Strijelcci su bili Andrijašević (6), Lončar (45+1) i Murić (78).

Igrač utakmice bio je Franko Andrijašević koji je postigao prvi i asistirao za preostala dva gola. U 6. minuti Andrijašević je pospremio u mrežu odbijenu loptu nakon što je Čondrić obranio pokušaj Puljića, da bi u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena prošao po lijevom krilu i onda poslao povratnu loptu za Lončara koji je bio precizan s ruba kaznenog prostora.

U nastavku je Andrijašević u 78. minuti proigrao i Murića kojemu nije bilo teško još jednom zatresti domaću mrežu.

Domaći su od 40. minute imali igrača manje jer je zbog dva žuta kartona isključen Ivančić.

Treća Rijeka sada ima 15 bodova, jedan manje od drugog Dinama, dok je Istra 1961 ostala osma s osam bodova, iza nje su Varaždin sa sedam i Inter sa šest bodova. Na vrhu je Hajduk s 19 bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
21:12 22.09.2019.

Igrac rijeke NAMJERNO udari igraca Pule u Ahilovu tetivu a sudac igracu Pule da drugi zuti karton za foliranje. Nevjerovatno . A pogledajte i onaj jedanajsterac za Hajduk. Kad ce suci poceti dobivati crvene kartone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije