Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO GOSTOVANJE

Rijeku čeka novi derbi u HNL-u: Bišćan bocnuo Keka

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
30.11.2018.
u 22:09

Oreščanin će danas imati svoj debi na klupi Hajduka na kojoj je naslijedio Zorana Vulića.

Igor Bišćan položio je prvi veliki test kao trener Rijeke. Sa svojom je momčadi nanio prvi poraz Dinamu u ovom prvenstvu, ali nažalost, to nije pridobilo Armadu koja ga i dalje ne podržava. A podrška bi mu, kao i cijelom klubu, dobro došla jer ga čekaju nove teške utakmice, danas igra u Osijeku novi derbi, bodovi su potrebni i njemu kao i Zoranu Zekiću na drugoj strani.

– Ako želimo do pravog rezultata u Osijeku, moramo biti u najmanju ruku dobri kao prošle subote kad smo dobili Dinamo – kazao je Bišćan koji je zaredao s odličnim rezultatima.

Mogla bi to biti prava borba jer Rijeka se s tim rezultatima podignula i sad je na samo bod do Osijeka.

– Nije slučajno Osijek tu gdje jest, sigurno zaslužuje biti u vrhu. Ali i mi smo dobri! Znamo da oni mogu svakome u ligi napraviti problem, to su učinili i Dinamu, no Rijeka je sigurno sposobna napraviti dobar rezultat. Ne znam kako su radili prije, ali moji dečki rade sve bolje, pozitivni rezultati dižu samopouzdanje i ne razmišljaju o plasmanu, nego su fokusirani na prvi sljedeći ispit. Bodove ćemo zbrajati na kraju – dodao je Bišćan.

On više nije novi trener, status novoga sad ima Siniša Oreščanin. On će danas imati svoj debi na klupi Hajduka na kojoj je naslijedio Zorana Vulića. Teško da je u ovih nekoliko dana od ustoličenja nešto mogao promijeniti, ali možda će se protiv najslabije momčadi lige Rudeša barem nazrijeti konture onoga što želi u igri bijelih.

>> Pogledajte i predstavljanje novog trenera Hajduka Siniše Oreščanina

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
22:24 30.11.2018.

ije istina da nije pridobio Armadu jer Armada je širok pojam, pridobio je dio navijača Armade stare Lovrance i Sušačane koji su rođeni u tom podneblju ali ne i novopečene pripadnike Armade sve one koji su izgubili raspadom ex YU voljene klubove Zvezdu i Partizan, pa za koga bi trebali navijat oni ako ne za mešovitu Armadu ?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:57 30.11.2018.

Ahhhaahaaa Kmek popratio doma s kauča odlične igre Hrvata pa ž ga puklo da i on može nešto slično s mešavinom srba i bosanaca i na golu fanta

CG
crna.guja10
22:49 30.11.2018.

Što se 'bockanja' Keka tiće, Bišćan je već do sada ostvario veće rezultate od njega: i na igračkom i na trenerskom polju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije