Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske pripreme

Bišćan: S obzirom na sve, možemo zadovoljni ići kući

Igor Bišćan
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
20.01.2019.
u 23:32

Pogodak odluke protiv kineskog Beijing Sinobo Guoana zabio je Denis Bušnja

Nogometaši Rijeke svoje su zimske pripreme u portugalskoj Albufeiri zaključili pobjedom protiv kineskog Beijing Sinobo Guoana s 1:0. Nije to bila laka utakmica. Kinezi nisu istrčali sa svojim najvećim zvijezdama, no na terenu su bili konkurentni i tečni.

S druge strane, Riječani su imali dosta prilika, ali i promašaja. Heber, Mamić, Acosty...  pucali su svi, ali lopta nije išla u gol, nedostajao je finish sve do 86. minute kada je za konačnih 1:0 zabio mladi Denis Bušnja (18).

- Sretan sam zbog pogotka, zadovoljan sam i jer smo se borili kao momčad. Trud se isplatio. Zadovoljan sam i s pripremama općenito. Trenirali smo super,  smještaj, hrana, hotel, sve je odlično – rekao je nakon pobjede jedini strijelac na utakmici.

Utakmica je i treneru Igoru Bišćanu dala prostora za razmišljanje.

- Dosta smo griješili prvo poluvrijeme, ali dobro, dečki su umorni. Vidi se da su noge teške i da je glava umorna i to je utjecalo na neke njihove odluke i stvari koje su pokušali, a nisu uspjeli.  Na kraju smo ostvarili pobjedu i idemo kući. No, nisam najzadovoljniji kvalitetom prikazanog u ovoj posljednjoj utakmici – rekao je trener Igor Bišćan pa dodao:

- Uzeći u obzir umor i sve, i to da je zadnji dan priprema mislim da možemo ići zadovoljni kući. Pripreme su bile ok, odradili smo sve što smo planirali. Utakmice su na kraju bile više uspješne, nego neuspješne. Loša strana priprema je ozljeda Gorgona, Pavelić ide sporije nego što smo očekivali isto, ali imamo još desetak dana za pripremati se pa ćemo vidjeti razvoj situacije.

Rijeka je tako svoje pripreme u Portugalu završila s dvije pobjede i porazom. Izgubili su od Wolfsburga (0:3) te pobijedili  Servette (3:1) i  Beijing Sinobo Guoan s 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije