Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi na Rujevici

Bišćan: Mnogo znači imati igrača koji rješava utakmicu poput ove

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
24.11.2018.
u 17:35

Želimo li se boriti za vrh ne možemo si dozvoliti primati golove u svakoj utakmici - podvukao je Igor Bišća

Rijeka je uspjela nadjačati Dinamo i nanijela plavima prvi poraz ove sezone u prvenstvu. U derbiju 15. kola Prve HNL momčad Igora Bišćana pobijedila je vodeći Dinamo s 1:0. Pobjednika je u 65. minuti odlučio Čolak.

- Bila je teška utakmica. Znali smo da ćemo biti u podređenom položaju i ovisiti o obranama vratara. Trebali smo se baciti na glavu kako bi stvorili prigode - rekao je Igor Bišćan za Arenasport. 

Rijeka - Dinamo
1/16

- Ponosan sam na svoje dečke koji su pobijedili jako kvalitetnog suparnika. Presretan sam! - istaknuo je trener Rijeke.

Igrač odluke bio je Antonio Mirko Čolak, koji je u 65. minuti prevario Dinamova vratara Dominika Livakovića.

- Mnogo nam znači imati Čolaka u momčadi koji rješava utakmicu poput ove. Razlika u kvaliteti je ogromna i morali smo biti čvrsti kako bi dočekali pravi trenutak - istaknuo je Igor Bišćan i dodao:

- Moram biti iskren i reći da je baš Čolak morao izaći trenutak prije nego što je zabio gol! Trebala nam je druga vrsta igrača, ali on se dokazao.

Trener Rijeke otkrio je ključ uspjeha.

- Mreža nam je trebala ostati čista. Želimo li se boriti za vrh ne možemo si dozvoliti primati golove u svakoj utakmici - podvukao je Igor Bišćan.

Dinamov trener Nenad Bjelica čestitao je Rijeci na pobjedi.

- Najrealniji bi bio remi ili naša pobjeda jer smo imali izglednije prilike. Rijeci nismo dali ništa do Čolakova gola - rekao je Nenad Bjelica i dodao:

- Nemam što zamjeriti svojim igračima. Ovo nam je prvi poraz od Young Boysa i izvući ćemo pouke iz brojnih promašenih prilika. U četvrtak ćemo biti oni stari!

Rijeka - Dinamo
1/8

Dinamo u četvrtak gostuje u Istanbulu. U 5. kolu Europske lige plavi, koji su nakon gotovo pet desetljeća osigurali proljeće u Europi, igraju protiv Fenerbahçea.

Poredak: Dinamo 36, Lokomotiva 28, Osijek 27, Rijeka 27, Gorica 26, Hajduk 16, Inter 14, Slaven 13, Istra 9, Rudeš 2.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Komentara 8

TO
Tomi0713
18:30 24.11.2018.

Nakon toliko utakmica morao je doci i jedan poraz ,glavu gore idemo dalje

Avatar mlijeko
mlijeko
21:39 24.11.2018.

Mislim da je utakmicu dobio Mišković i prije negoli je sudac dao znak za početak utakmice...

Avatar zagorac2
zagorac2
19:53 24.11.2018.

ovo nije poraz momcadi ovo je poraz gubitasa trenera a meni je ovo potvrda da sam bio u pravu kad sam tvrdio da je Biscan najbolji trener za Dinamo a Bjelica koga je to on pobjedio kad je trebalo YB izgubi koliko ono 10 milijuna eura, Rijeku u Zagrebu nerjeseno, od onog slabog Hajduka opet nerjeseno ali i ono kaj pobjedi je samo jedan gol i to pretezno slucajan, pobjedi poljake za koje niko nikad cul i sad je on super, ma nije on za Dinamo, za dinamo je bas taj Biscan a svi vi takozvani Dinamovci mozete pljuvat po meni koliko ocete ali nemojte zaboravit da sam ja bio Dinamovac prije od vecine vas i to u ona vremena kad to i nije bilo zdravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije