Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNCI HRVATSKOG SPORTA
Povratak na članak

Biramo najbolje hrvatske olimpijce: Janičino čudo, gusjenica rukometaša, Blankine suze...

U povodu 30. godišnjice OI u Barceloni Večernji list u suradnji s HOO-om odlučio je odabrati najbolje hrvatske olimpijce, olimpijke, momčadi, trenere i najljepše trenutke OI

Komentari 4

DU
Deleted user
15:37 24.07.2022.

Kad bi računali i medalje Hrvata iz SFRJ , tad bi najveći olimpionik bio dakako Matija Ljubek. ....2 zlata,srebro i bronca. ....Veliki Matija.

VL
DU
Deleted user
15:14 24.07.2022.

Uopće nije težak odabir: Zimske OI- Janica Kostelić /Ivica Kostelić Ljetne OI- Sandra Perković / braća Sinković

VL
DU
Deleted user
13:47 24.07.2022.

Nije realno birati hrvatske športaše, najbolje olimpijce, samo od nastanka samostalne RH! Zar Đurđica Bjedov, Mate Parlov, Matija Ljubek i ostali velikani ne zaslužuju barem biti na konkurentskoj listi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.